2777
2789
عنوان

مهم لطفا بخونین

398 بازدید | 34 پست

درودبچه ها .الان که فصل زمستونه خیلی ازحیوانات کوچه خیابون ما مثل گربه ها سگها پرنده ها احتیاج به غذا دارن لطفا دریغ نکنین اگه گربه ای دیدین سگی دیدین لطفاشده یه تیکه نون براش بندازین انقددعاتون میکنه.واثراتشوحتما توی زندگیتون خواهیددید.سگها وگربه ها بایدبدنشونو گرم نگه دارن باغذاخوردن تا بتونن زنده بمونن لطفا دریغ نکنیم

😍

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه توی تراس خونه ام یه بشقاب دارم که پر از خرده نون و باقیمانده برنجه. نمی دونید که چه صحنه قشنگی داره وقتی کلی پرنده پر می کشن و تراس رو با سروصداشون شلوغ می کنن. بارها از این منظره عکس گرفتم و به دوستانم نشون دادم. اصلا یه لذتی داره. هر وقت هم مرغ میخرم گردن و قسمت های اضافی اش رو برای گربه ها می ذارم . احساس می کنم اونا یه سهمی توی رزق ما دارن. ممنون که یادآوری کردید.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
عاشق امضاتم

😂😂😘

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           
اینجا غذا عیونی ندی نمیخورن بخدا من یار کیک خریدم برا یه گربه نخورد یه بارم یه سوسیس برا سک هیچ کدوم ...

چون آشغال توشه

حیوون بدبخت میفهمه نمیخوره

ماها همونا رو میخوریم  

سگه احتمالا دیده سوسیسه دوستشه، نخوردتش  

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...