2777
2789
عنوان

مهم لطفا بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 34 پست
من یه بار یه مشکل بزرگی واسه دادشم پیش امد .اصلا نمیشد کاریش کرد مادرم ین روز رفته بود نون‌وغذا اندا ...

منم دیدم به چشمم ، مرسی اسی جان از تایپیک عالیت ، من خودم ایران نیستم ، مامانم همیشه برا سگها و گربه ها غذا میزاره انقد دوستشون داره چیزی میشه براشون گریه میکنه . خیلی ثواب داره ، نمیدونم چرا واقعا تو ایران انقد جو بدی براحیوانات درست کردن که کسایی که دوستشون دارن گاهی باید یواشکی بهشون محبت کنن . 

I have a voice, so do you
منم دیدم به چشمم ، مرسی اسی جان از تایپیک عالیت ، من خودم ایران نیستم ، مامانم همیشه برا سگها و گربه ...

اره واقعا من  باچشم خودم دیدم  میرن اذیت میکنن مخصوصا توشهرا .توی روستا باورکن شیر ووقتی میدوشن اگرم کم باشه سهم گربن .سگ جداست یا مثلا نون بپزن سهم مرغوپرندهارو هم میدن

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهات لج بوده 😂😂

😂😂واسم یه چیز جالب بود .روی ماشین دو تا لک بزرگ بود . که بعد از این قضیه فهمیدم اونا هم ادرار گربه بوده . دقیقا گربه اومدکنار اونا این کارو کرد .البته ببخشید . 

چه دلیلی داشت نمیدونم 

استارتر عزیز بهترین تاپیکی که تو این سایت دیدم این تاپیک شماست. کاش یاد بگیریم که قسمت مهمی از آداب زندگیه ما اینه که به بقیهٔ جاندارها اجازهٔ زندگی بدیم. هیچ جا هیچ شخص و مقامی این اجازه رو به ما نداده که جون یه جاندار دیگه رو بگیریم بخاطر خودمون و قرار نیست حیوانات بخصوص، خلق و خوی خودشون رو فراموش کنن چون ما میخوایم. نمیدونم چرا ما انسانها میخوایم همه چیز اونجوری باشه که ما دوست داریم و همه چیز رو میخوایم به نفع خودمون تغییر بدیم. بهرحال ممنون از تاپیک قشنگتون

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود