شوهر من هررزو به سگا غذا میده دلسوزی هم میکنه واسشون
عجببب . 😍😁
خیلی وقت بود که میومدم نینی سایت حتی اوایل سال 97 هم ثبت نام کرده بودم ولی نمیدونم چرا کار بریم یهو ترکید . خلاصه مجبور شدم دوباره ثبت کنم ....اینو گفتم که نگید ندید بدید تازه عضو شده حالا اومده نظر هم میده ....😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باور کن من به نون ماستم میزنم ماست و لیس میزنن نمیخورن خیلی افاده این😅😅😅
لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن
من ی بار برا دوتا بچه گربه شیر گرفتم از مغازه هم کاسه ی بار مصرف گرفتم.. بعد اینا زیر ماشین بودن... شیرو ک نخوردن هیچ اینقدر همون لحظه رفت و امد شد ک شیر رو چپه کردن😒😐😐😐
اما تا جایی ک بتونم اشغال مرغ و... میریزم براشون یا برا پرنده هاا نون خشک رو خیس میکنم میریزم لب پنجره... هموناا دعا کنن کافیه برام
من یه بار یه مشکل بزرگی واسه دادشم پیش امد .اصلا نمیشد کاریش کرد مادرم ین روز رفته بود نونوغذا انداخته بود جلوی یه سگ که تازه توله هاش دنیا امده بودن .مادرم میگفت وقتی غذا هارو خورد هی سرشو بالا میگرفت وزوزه میکشید مادرمم چون حالش واقعا خوب نبود اونجا گریه کرد بود وبهش گفته بود خدایا گرفتاری پسرم حل شه به خدا بن دوروز نکشید حل شد مشکلشتورمدا مهربون باشید حیونا اداری اذتی نداره به خدا