2777
2789
عنوان

بچه ها دلم داره میترکه بیاین آرومم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 38 پست

اره

من بودم از بس قيافم عوض ميشد ميفهميد ناراحتم خودش نميرف اصلا حتي اگه ميگفتم بريد ناراحت نميشم

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
بگه دوس ندلرم تو بیای ناراحت نمیشی؟

نه 

دیروزم حرفی که شنیدم همچین چیزی بود😁

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مگه من چیکار دارم که دوست داره تنها باشه با مامانش

اصلا موضوع این نیس ک تو کاری کردیا گلم. موضوع اینه ک فقط میخان مادر و پسر باهم باشن. مدافع حقوق کس خاصی نیستما. فقط حس همسرتو درک میکنم. امیدوارم بتونی با خودت کنار بیای

لایک نکنید اه
بزار بره چ اشکالی داره؟؟؟؟همونجور ک شوهرته پسر اون خانم هم میشه فردا عروس دار میشی دلت نمیخاد تنهایی ...

دوس دارم ولی به پسرم میگم عروسمم بیاد که تو دلش نمونه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
خب اون داره عدالت برقرار میکنه امروز مادرش فردا تو چ فرقی میکنه 😟😢نمیدونم والله چی بگم دیگه باز فک ...

آخه من زنشم باید اولویت زندگیش باشم  

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
شاید میدونه اخلاق مادرش رو تو سفر بد اخلاقی بکنه میخاد دعواتون نشه خب

نه مادرش خیلی هم خوش سفرو مهربونه

آخه من زنشم باید اولویت زندگیش باشم    

هیچ مردی زنشو تو الویت نمیزاره باورکن مادر همیشه مادره و تو الویته خیلیا یا ابرو داری میکنن یا کاری میکنن دل دوتا نشکنه شوهر توئم داره همینکارو میکنه بفکر خودته و بچت  ک اذیت نشین

چرا مستقیم دلیلش نمیپرسی بدون تعارف رک و راست حرف بزنید باهم اگه قانع کننده بود اجازه بده

پرسیدم میگه یه حسی دارم که دوس دارم تنها ببرمش نمیتونم توصیف کنم

عزیزم توهم هستی مطمعن باش وقتی ب فکرته میگه میبرم تورو هم حتی مادرتم میبرم وگرنه اگه براش اهمیت نداش ...

اونجوری که دیگه خیلی بد بود.ولی نمیدونم چرا حاضره دوبار خرج کنه بره کربلا که تنها با مامانش بره

اونجوری که دیگه خیلی بد بود.ولی نمیدونم چرا حاضره دوبار خرج کنه بره کربلا که تنها با مامانش بره

چی بگم..خب بزا بره چون ازت معلومه مث منی نزاری بعدش پشیمون میشی عذاب وجدان میگیری باز هی میری میگی توروخدا برو بدتر گند زده میشع

چی بگم..خب بزا بره چون ازت معلومه مث منی نزاری بعدش پشیمون میشی عذاب وجدان میگیری باز هی میری میگی ت ...

تا همین الانم قیافمو میبینه میگه نمیرم قیافه نگیر.گند زده شده