2777
2789

شوهرم دیشب بهم گفت دوست دارم مادرمو ببرم کربلا.ناراحت میشی اگه الان ببرمش بعد آخر تابستون شما رو هم ببرم که بچه یکم بزرگتر شده باشه؟(یه پسر ۴۰ روزه و یه پسر ۵ ساله دارم).منم یکم قیافه م توهم رفت گفت ولش کن راضی نباشی نمیرم.منم گفتم خب صبر کن مامانتم آخر تابستون با خودمون ببر میگه نه دوست دارم تنها برم با مامان.حالا مامانش نه پیره نه بی دست و پاس نه بی شوهره نه بی پوله.نمیدونم چرا میخاد این کارو بکنه با این حال من با اومدن مامانش به خدا مشکلی ندارم مشکلم اینه چرا دوست نداره منم باشم باهاشون.از طرفی هم گفتم اگه مخالفت کنم یه عمر تو دلش میمونه و میکوبونه توسرم.حتی راضی شد تابستون که رفتیم مامان منم با خودمون ببریم ولی بازم دلم راضی نمیشه.شما بگین حق ندارم ناراحت شم؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم ناراحت نمیشدم

اتفاقا دیروز شوهرم گفت از بچگیم ارزوم بوده مامانمو ببرم سفر زیارتی کلی استقبال کردم و خوشحال شدم و هیچ حرفیم از رفتن من نزد که بگی خب قراره باهم برید

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

بزار برن دوتایی.شما هم اخر تابستون خانوادگی برید خوش بگذرونید..الان بره بعدا با شما دیگه نمیاد.با مادرشوهر که خوش نمیگذره 😜

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

فک کنم اگ از دید اون ببینی راحت کنار میای. طبیعیه ک دوس داری همه تون باهم باشید. اما گاهی ادم دوسداره خودش باشه و مامانش. من تو مجردی هییییچ وابستگی ب مادرم نداشتم. الانم ک متاهلم همینطور. شوهرمم ب شدت دوس دارم. اما دلم میخاد گاهی خودمو مامانم باشیم فقط. یاخودمو خانوادم بدون شوهرم. اگ میتونی درکش کن. اگ اجازه بدی حتما ازت قدر دانی میکنه. من هر دفعه ک شوهرم میذارتم خونه مامانم اینا خودش برمیگرده تهران سر کار بیشتر از قبل عاشقش میشم

لایک نکنید اه
من بودم ناراحت نمیشدم اتفاقا دیروز شوهرم گفت از بچگیم ارزوم بوده مامانمو ببرم سفر زیارتی کلی استقبا ...

بگه دوس ندلرم تو بیای ناراحت نمیشی؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی