2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم نمیتونه از من و بچمون محافظت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 18 پست
مجبوری هرشب بری خونش؟! نرین اونجا. شوهرت هم حالی کن برین یه جای دیگ کلا. دختر کوچولوت باید توی محیط ...

بزرگترین ارزوم اینه که از اینجا بار کنیم،همیشه هم بهشوهرم میگم ،ولی هم دوست نداره از خانوادش دور بشه هم اوضاع مالیمون ضعیفه نمیتونیم جای دیگه خونه بگیریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین ارزوم اینه که از اینجا بار کنیم،همیشه هم بهشوهرم میگم ،ولی هم دوست نداره از خانوادش دور بشه ...

بالاخره ک چی تا اخر عمر وضع مالیتون بد نمیمونه همت کنید درست میشه انشالله. 

تا اون موقع هم نرین اونجا 

با شوهرت هم خوووب حرف بزن. اولویت برای شوهرت تو و دخترش باید باشه ن مادر و خانوادش

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...

نه کلا مادرشوهرم بی خیاله،خودشم بددهنه،حرفای زشتی به دخترم میزنه به شوخی،همش بهش میگه،اونجاتو بخورم، میگم مشکل زیاد دارم باشون،ولی به خاطر بچم هی دارم تحمل میکنم،شوهرم همش ازشون دفاع میکنه،میگم دوست ندارم مامانت به بچم بگه اونجاتو بخورم،بچه کنجکاو میشه، میگه کوچیکه حالا نمیفهمه