2777
2789
عنوان

گن لاغری لطفا کمک

296 بازدید | 42 پست

سلام خانما وقت بخیر ببخشید کسی ازگن ساعت شنی استفاده کرده و اینکه تاثیر داشته یا نه؟؟

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اصلش بشه اره قیمتش بالای یک میلیون وپونصد

اوف نه اصل نیست 120تمن قبمتشه 

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

منم دنبالشم میشه اگ کسی جواب داد لایکم کنی . ممنون 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
یادش بخیر، مجردیم هیکلم همینطوری بود😑

همه همین بودیم بچه گند میزنه ب هیکل😂

منم دنبالشم میشه اگ کسی جواب داد لایکم کنی . ممنون 

باشه فدات من اشنامون میفروشه بهش گفتم برام کناربزاره حالا گفتم نکنه تاثیر نداسته باشه ی سوالی بکنم😂

اصن نخر ک فایده نداره فقط اصلیش تاثیرداذه ک خیلی گرونه

اونو ک هیچوقت نمیشه خرید.بنطرت حتی برا مهمونی اینام بدرد نمیخوره من یکم شکمم قلمبه شده رو اعصابمه

من تو ی پیچی دیدم اصلشو چهار صد و پنجاه میدادن با ضمانت یعنی بدله

اوووف

دوسه دفع بپوشیش از هم وامیره پولت الکی خرج میشه 

اها ممنون عزیزم

باشه فدات من اشنامون میفروشه بهش گفتم برام کناربزاره حالا گفتم نکنه تاثیر نداسته باشه ی سوالی بکنم😂

وای من ب مرحله ای رسیدم ک نامزدم میگه چن طلبقه ساختیاااااا😓😢 

همه بدنم لااااغر بعد ی شکم مزخرف زده بیرون 😓

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)