2777
2789
عنوان

چهارده میلیون و سیصد پول دادم برای اکانت یه بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 91 پست
عزیزم خیلیا با اولویت بندی به همه ی امور زندگیشون میرسن یه سری هم مرفه ترن فک میکنن چطور فلانی با فل ...

اولویت بندی زمانی معنی داره که پولت پول حساب بشه فعلا که 20 تومن هیچ اولویتی براش نیست برای فقط زنده موندنه

دختر شیرازی

من متوجه منظورت شدم عزیزم بحث اولویت در هزینه هست من به شخصه خدارو شکر مشکل مالی ندارم اما هیچ وقت ه ...

بله درسته

منظور این نیست که ما پول به بازی نمیدیم

برای ما چیزهای دیگه مهمتره

مثل شهریه مدرسه بچه، خوراک سالم بچه ها،مکمل های خارجی برای بچه و خودمون،پس انداز پول به شکل طلا یا ارز که ارزش پول در ایران الان حفظ بشه،دانشگاه

اگه خونه خریدیم قسط وام خونه در اولویته و کلی چیزهای دیگه که شما بهتر میدونین

بعضی ها درکی از آینده ندارن

وگرنه اسی اون بازی نوش جونش و حالشو ببره😃

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درسته منظور این نیست که ما پول به بازی نمیدیم برای ما چیزهای دیگه مهمتره مثل شهریه مدرسه بچه، خو ...

ما خودمون با چند تا از دوستا رفت و امد داریم فقط یکیشون وضعش از مابهتره باور کن انقدر دستشون بازه تو خرج کردن که نگو میریم رستوران بچه هاشون هر کدوم دو سه جور غذا تو رستورانهای گرون سفارش میدن ولی ما برای پسرم مشخص کردم که بیرون اگر پیتزا هوس کرد باید اگر زیاده با من و باباش بخوره یا اگر دسر هم بخواد نمیگیریم چون غذا ارجحیت داره ولی اونا نه

ما خودمون با چند تا از دوستا رفت و امد داریم فقط یکیشون وضعش از مابهتره باور کن انقدر دستشون بازه تو ...

بله هیچ اشکالی نداره

این موردی که به فرزندتون آموزش دادین خیلی خوبه

باید متاهل و بچه دار باشی تا دقیقا اینارو درک کنی .

قطعا آینده بچه هامون و سرمایه گذاری براشون مهمتره

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

ما خودمون با چند تا از دوستا رفت و امد داریم فقط یکیشون وضعش از مابهتره باور کن انقدر دستشون بازه تو ...

نمیدونم چیشد که فکر میکنن ما چون ۱۴ تومن نمیدیم به بازی حتما تو غاریم 😂 تنها دستاورد هم رفتن به خرید چند تومنی لباس بوده😆

من و خیلی های دیگه تو اوضاع الان سرمایه گذاری روی بچه و آینده مهم تره برامون

درسته که پول هیچ ارزشی نداره

نمیدونم چیشد که فکر میکنن ما چون ۱۴ تومن نمیدیم به بازی حتما تو غاریم 😂 تنها دستاورد هم رفتن به خری ...

درسته عزیزم چون اینجا کاربرا شناختی نسبت به هم ندارن گاهی پیامهامون مصداق واقعی گفته هامونو نشون نمیده❤️🙏

تو چی هستی دقیقا؟ وقتی پولی خرج نکرده باشی فرق بین 1 میلیون و 100 میلیون رو چطوری میخای بدونی ؟کسی ک ...

من کیم؟ من آدمیم که فرق 14میلیون دادن برای یه بازی موبایلی و خرج همین پول برای نیازای ضروری تر رو خوب میفهمم چیزی که خیلیا متوجهش نیستن

من از خرابه ی دل برات گلخونه ساختم! 🌿

من کیم؟ من آدمیم که فرق 14میلیون دادن برای یه بازی موبایلی و خرج همین پول برای نیازای ضروری تر رو خو ...

خب که چی بشه؟ تو نیاز ضروریت هرچی هست چه ربطی به مردم داره؟ خیلیا بچشون از همین مبلغ بیشترم میدن به تنقلات چون تو نداری باید ایراد بگیری؟ این پول بخای نخای پول خورده

دختر شیرازی

🙃کلا تموم کردم ؛ لیگ قهرمانان هستم ستارگان شمالیالبته تازگیا بازی نمیکنم تو مرحله چندی؟

من شیش ماهه نصب کردم مرحله2500هستم

فعلا از گروهم لفت دادم چون نمیتونم تازگیا بازی کنم عقب نمونن

من از خرابه ی دل برات گلخونه ساختم! 🌿