2777
2789
عنوان

بچه مو چیکار کنم

50 بازدید | 3 پست

سلام من معلمم و میخوام اقدام کنم برا حاملگی و شوهرمم معلم و از طرفی مخل کارم نزدیک خونه بابام اما با خونه خودم دو ساعت فاصله داره و کلا آ و پ نه ماه مرخصی زایمان میده و اجازه مرخصی بیشتر حتی بدون حقوق هم نمیدن چون نیرو. کم دارن الان من نمیدونم بچه بیارم یا نه اصلا چیکار کنم چون اگه بخوام بمونم خونه بابام شوهرم خونه تنها میمونه کل هفته که واقعا دلم نمیخواد و از طرفی ام اگه بخوام هر روز برم و بیام خب بچه رو چیکار کنم چون هر روز پنج صبح میرم و سه بعد از. ظهر میرسم خونه. بچه یک ساله رو هم که نمیشه مهد کودک بزارم

نه ماه که مرخصی داری ی جوری برنامه ریزی کن که پایان نه ماه مرهصیت ب ابتدای تعطیلات تابستونی بخوره این میشه یک سال .

سال دوم هم بیشتر خونه پدرت برو بچه رو بذار اونجا برو مدرسه غروب برو غذاتو بخور عصر شوعرتدبیاد دنبالت تا کمی بچه بزرگتر بشه ی کاری بکنین دیگه

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
نه ماه که مرخصی داری ی جوری برنامه ریزی کن که پایان نه ماه مرهصیت ب ابتدای تعطیلات تابستونی بخوره ای ...

آخه شوهرم همین شهری که زندگی میکنیم درس میده خودشم معلم اگه بخواد بیاد دنبال من منو ببره و بیاره حتی یه لحظه هم خونه پدرم نمونه ساعت هفت شب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه شوهرم همین شهری که زندگی میکنیم درس میده خودشم معلم اگه بخواد بیاد دنبال من منو ببره و بیاره حتی ...

اگه مستاجرین خونتونو عوض کنین بیارید نزدیک خونه بابا و مدرسه .حتی اگه صاحب خونه هستین هم میتونین خونه رو بفروشین بیاید نزدیکتر خونه بگیرین .اینطوری فقط شوهرت ممکنه راهش دور بشه که خودش میدونه

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄