2777
2789
عنوان

گن لاغری لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 42 پست
وای من ب مرحله ای رسیدم ک نامزدم میگه چن طلبقه ساختیاااااا😓😢  همه بدنم لااااغر بعد ی شکم مزخ ...

ای وای😣ن من بعد شیر دهی خودمو تپل کردم مثلا همش زد ب شکمم.اگ شرایطشو داری حتما حتما باشگا برو

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من ب مرحله ای رسیدم ک نامزدم میگه چن طلبقه ساختیاااااا😓😢  همه بدنم لااااغر بعد ی شکم مزخ ...

دراز ونشست بزن یا از این فنرهاشو بخر

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
ای وای😣ن من بعد شیر دهی خودمو تپل کردم مثلا همش زد ب شکمم.اگ شرایطشو داری حتما حتما باشگا برو

گفتم بگیرم ببندم و برم باشگاه و ورزش کنم ک اگ نتیجه باشه گن سرعتش بره بالا . اخه مراسمامم در پیشه😭

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

دراز نشست میزنم 

فنر ها چیه گلم

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
اونو ک هیچوقت نمیشه خرید.بنطرت حتی برا مهمونی اینام بدرد نمیخوره من یکم شکمم قلمبه شده رو اعصابمه

نه عزیزم بدرد نمیخوره برامهنونی ازاین گنا بخر ک هم شورت دارن هم بندسوتین اوناخیلی خوب یدست میکنن ادمو 

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
گن نخر از این شکمبند باشگاهیا که توش حالت لاستیکی هست بخر خیلی بیشتر تاثیر داره

کدوما

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
نه عزیزم بدرد نمیخوره برامهنونی ازاین گنا بخر ک هم شورت دارن هم بندسوتین اوناخیلی خوب یدست میکنن ادم ...

من ن پهلو دارم ن پشتم حالت سوتین گرفته قدم 175وزنم 76اصافه ندارم فقط شکمم ی کوچولو قلمبس😐

اره عالیه واقعا ادم وقت کنه

من ن پهلو دارم ن پشتم حالت سوتین گرفته قدم 175وزنم 76اصافه ندارم فقط شکمم ی کوچولو قلمبس😐

ماشاالله چه قدی داری

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
گفتم بگیرم ببندم و برم باشگاه و ورزش کنم ک اگ نتیجه باشه گن سرعتش بره بالا . اخه مراسمامم در پیشه😭

خب این دوستمون گفت کمربند باشگاهی توش پلاستیکه بهتره برو ببین گیر میاری حتما ی باشگاه برو پیش ی مربی خصوصی 

دراز نشست میزنم  فنر ها چیه گلم

دستگاهش منطورشه یا اون فنرا ک ب کمکش دراز نشست میزنن

اینا ک بهت گفتم شکمو پخش میکنه منظورم اینه تولباس قلمبع نیس شکم دیگ

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
خب این دوستمون گفت کمربند باشگاهی توش پلاستیکه بهتره برو ببین گیر میاری حتما ی باشگاه برو پیش ی مربی ...

اره باید حتما برم دنبالش 😥 مرسی گلم