2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته 😔

253 بازدید | 29 پست

از وقتی باردار شدم همسرم کار کردنش رو هزار برابر کرده درسته داره واسه رفاه حال ما کار میکنه 

اما من همش تنهام 😔حس بدی دارم از صبح تا 12 شب تنهام نمیدونم چی کار کنم الان5 ماهم هست.

امشب گفت واسه یه قرارداد باید بریم با دوستام بیرون و من تو خونه تنهام 😭

دلم گرفته خیلی زیاد

نمیخدام حسای بد به‌سراغم بیاد چون میدونم داغون میشم 😔😭

The greatest pleasure of life is love😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو میترسم شب نهایت فلان ساعت خونه باش

اون بنده خدام از الان به فکر خرج بچه س

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

باز خداروشکر شوهر تو میره سرکار شوهر من ساعت چهار صبح بعد از کشیدن شیشه میومد خونه تازه طلبکارم بود

جداشدی؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

درکش کن عزیزم

انشاالله خدا به کارش رونق بده

چند ماه دیگه وقت سر خاروندن هم نداری  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بهش بگو میترسم شب نهایت فلان ساعت خونه باش اون بنده خدام از الان به فکر خرج بچه س

خیلی بهش میگم ولی بازم دیر میاد 

این همه کار میکنه من تنهایی میکشم اونوفت خواهراش ازش پول قرض میگیرن و پس نمیدن 

من هیچ وقت چیزی نمیگم ولی تا یه جایی ادم ساکته 

The greatest pleasure of life is love😍😍