2777
2789
عنوان

نااااراحتتتم خیلیی

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 25 پست
عزیزم درس خوندن برا یاد گرفتن و سرگرمی هستش. چرا اینقدر خودتو داغون می کنی؟ اگر بلد بودی وارد بودی ا ...

خانوادم کاری ندارن بیچاره ها ولی خودم روم نمیشه از اینکه کم کاری کردم پشیمونم و ناراحت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتم واسم سخت بود یا افتادم یا حدف کردم

عزیزم اصلا خودت ناراحت نکن 

توکل کن بخدا و این مدت رو بچسب به درست 

ی سال بیشتر شده ،این همه ناراحتی نداره

سعی کن کنار بیایی تا بتونی با موفقیت بگذرونی

رشته ات چیه گلم

خانوادم کاری ندارن بیچاره ها ولی خودم روم نمیشه از اینکه کم کاری کردم پشیمونم و ناراحت

دختر خوب مهربون ببین برا گذشته غصه نخور. عزمت رو جزم کن الان شروع کن. دو ترم چیزی نیست فداتم. چشم بزنی بهم گذشته. غصه خوردن برا گذشته مانع پیشرفت و برنامه ریزی برای آینده ست. مهم ترین چیزی که داری سلامتی جسمی و روحیت هست. اینقدر بخودت فشار نیار. اعصابت ناراحت میشه. از اشتباهاتدرس بگیر با توکل بخدا پیش برو

دختر خوب مهربون ببین برا گذشته غصه نخور. عزمت رو جزم کن الان شروع کن. دو ترم چیزی نیست فداتم. چشم بز ...

ممنونمم مهربون خیلی انرژی گرفتم ازت چشم از این ب بعد تمام تلاشم رو میکنم

ممنونمم مهربون خیلی انرژی گرفتم ازت چشم از این ب بعد تمام تلاشم رو میکنم

افرین ماه بانوی پر از انرژی. یادت باشه ادم برای پریدن از یه جوب اب بزرگ اول حسابی عقب نشینی می کنه تا بتونه پرش بلند تری داشته باشه. این دو ترم اضافه حکم همون عقب نشینی شما رو داره. مطمئن باش این بار یه پرش موفق خواهی داشت. نگاه نکن به این دو ترم اصافه نگاه نکن که بقیه چه کردن. تو خودتی خاصی منحصر به فردی. تو تکی. پس با خودت قابل مقایسه ای. به رشته ت نگاه کن. به شرایط خودت به سختی رشته ات برای خودت. با این فشار و سختی که میگی رشته ت برات داشته تا همین جا هم عالی پیش رفتی. یادت باشه عقب نموندی فقط نیاز داری بیشتر تلاش کنی. تو شکست نخوردی فقط یک راه جدید برای پیروزی انتخاب کردی. 

ممنونم عزبزم کامنتت یکم حالم بهتر کرد..الکترونیک عزیزم

بسلامتی و مبارکی

این دو ترم هم میگذره‌،عمرمون داره میگذره این دو ترم‌ چیزی نی

نهایت چند ماه میری کلاس و ی ماه امتحان میگذره

سعی کن با حال خوش بری و لذت ببری از رفتن از دانشگاه ...

درسته کوتاهی کردی 

ولی هیچ کار خدا بی حکمت نی

شاید تو این دو ترم ی اتفاق ی اشنای مسیر زندگیت رو عوض کرد و ی جور دگه رقم‌خورد.

موفق باشی گلم