2777
2789

دل منم خیلی گرفته

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم

شروع ترم‌جدید نزدیکه و من در نهایت بی علاقگی 

اعصابم خیلی خرده

دلم نمیخواد برم

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چرا

متنفرم از رشتم

حالم ازش بد میشه

حالم خیلی بده😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
تو هم مثل من همش تخونی نه میری بیرون نه کسی میاد خونتون 

من صبحها سرکارم تا یک ونیم. ظهرامیرم خونه مامان یا مادرشوهر. شوهرمم عصرا ساعت ۵ونیم از سرکار میاد بیشتر خونه ایم یا میریم خونه مامان باباهامون سرمی زنیم

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    
مگه رشتت چی اگه دوسش نداری چرا رفتی ،

پرستاری

نمیدونستم اینقدر سختمه گفتن آینده کاری داره😒😒😒ولی علاقه مند نشدم هیچ هرچی میگذره بیشتر اعصابمو خرد میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو هم مثل من همش تخونی نه میری بیرون نه کسی میاد خونتون 

شرایط منم مثل توهست دیگه دارم افسردگی میگیرم همش دلم میخواد گریه کنم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
من صبحها سرکارم تا یک ونیم. ظهرامیرم خونه مامان یا مادرشوهر. شوهرمم عصرا ساعت ۵ونیم از سرکار میاد بی ...

من خونه دارم شوهرم مغازه داره از صبح تا خود شب سرکاره شبم میاد خستت هیجا نمیریم هر دوماه یبار میرم خونی بابا اونم با هزار جون کندن قبول میکنه 

شرایط منم مثل توهست دیگه دارم افسردگی میگیرم همش دلم میخواد گریه کنم

دقیقاً منم همش گریم میگره بعدش حاملم خیلی دلم گرفته دوس دارم تو جمع باشم از تنهای افسرده شدم