اول که محراب قاسم خانی علیه سیروان حرف زد خیلی جدی نگرفتم ولش شاهین صمدپور رو به شدت قبول دارم از معدود فعالایی که همیشه به مردم کمک کرده و همین الان هم داخل سیستان بلوچستان هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نوشته بود من حزب باد نیستم و به بقیه هنرمند ها گفت همتون آفتاب پرستید
خب مگه دروغ گفته ؟
حیف افتاب پرست که به این ها بگی
دستشون رو شده که برای فلان کس پول گرفتن تبلیغ کردن و حالا هی میگن نه نه ما اشتباه کردیم چهارسال بعد دوباره یک غلطی میکنن
حالم بهم میخوره ازادم های حزب باد
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم
آسمان مال من،ابر هاش مال تو
دریامال من،موج هاش مال تو
ماه مال من،خورشیدمال تو،
خداخندید گفت: بندگی کن..
همه دنیا مال تو..من هم مال تو
ماه مال من،خورشیدمال تو،
تو حرکتای انتخاباتی رو که راست گفت این سلبریتی ها همشون شیادن بیشتر مشکلات الان نتیجه ی اعتمادیه که ...
خدايي سما بخاطر سلبريتي محبوبت جهت فكريتو عوض ميكني؟؟؟
همه رو نميشه با چوب زد عزيزم
كسي ك ب تاييد سوراي نگهبان رسيده پس صلاحيت داره
نگفتن بياين ب سبزي فروش سر كوچه راي بدين كه
اقايون از تبار همين نظامن ديگه
گله اي نميمونه
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بینید خودش گفته به غلط یا درست خودش هم قبول داره عده ای خوب نبودن ولییی جمع بستن همه غلطه
تمام کسانی که پول گرفتن و تبلیغ کردن جمع بسته که بازم کارش درسته این ها باید رسوا بشن که دوباره نیان بگم مااا به عقب برنمگردیم
ماه مال من،خورشیدمال تو،
اه اه حالم از سیروان بهم میخوره صداش اقتضاح حرکاتش افتضاح من موندم اینا که میرن کنسرتش خدایی به چه امیدی میرن اخه خداوکیلی یه ذره صدا نداره فقط داد میزنه
کاربر سال ۹۴ بودم بنزین لعنتی کاربریمو اتیش زد😨😨😨🤒🤒