اول که محراب قاسم خانی علیه سیروان حرف زد خیلی جدی نگرفتم ولش شاهین صمدپور رو به شدت قبول دارم از معدود فعالایی که همیشه به مردم کمک کرده و همین الان هم داخل سیستان بلوچستان هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدايي سما بخاطر سلبريتي محبوبت جهت فكريتو عوض ميكني؟؟؟ همه رو نميشه با چوب زد عزيزم كسي ك ب ...
خودتون میرنید به اون راه ؟مگه از سر خیرخواهی بوده
پول گرفته تبلیغ کرده
راستش این سلبریتی ها میگن اخوند فلان بمان
بعد میان بهش رای میدن قربون صدقش میرن
بعد که گندش بد دراومد میگن عه کی بود کی بودمن نبودم
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم
آسمان مال من،ابر هاش مال تو
دریامال من،موج هاش مال تو
ماه مال من،خورشیدمال تو،
خداخندید گفت: بندگی کن..
همه دنیا مال تو..من هم مال تو
خدايي سما بخاطر سلبريتي محبوبت جهت فكريتو عوض ميكني؟؟؟ همه رو نميشه با چوب زد عزيزم كسي ك ب ...
من اصلا به اون رای ندادم که بخوام از رو تایید سلبریتی رای بدم.ولی خب خیلی ها از روی حماقت این کارو کردن.بعدشم نظام مشکلی نداره همین امثال ایشون گند زدن به نظام و همه چیش.بعدشم فقط این یکی نیست که اکثرشون فاسدن.حالا چه شورای نگهبان چه هرجای دیگه
خودتون میرنید به اون راه ؟مگه از سر خیرخواهی بوده پول گرفته تبلیغ کرده راستش این سلبری ...
خب عزيزم كسي ك ب تاييد شوراي نگهبان ميرسه چهارسالم رييس جمهور يك كشور بوده ديگه ازش طرفداري هم بكنن مشكلي نيس
مشكل جاي ديگست
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
عزیز. دلم همه اشتباه میکنن ما که معصوم نیستیم اشتباه نکنیم سلبریتی ها هم انسانن مثل ما
آخخخخییییی
همونجوری که تو ورزشگاها جمع میشدن الانم بیان باهمون رفتار بگن اشتباه کردیم.اشتباه اونا یه ملت و بدبخت کرد.کلی پدرو مادر و شرمنده ی بچه شون کرد.کلی جوون تو حسرت تشکیل خانواده موندن.کلی مریض بخاطر نداشتن هزینه درمان مردن.کلی جوونا به فساد واعتیاد کشیده شدن.به همین راحتی اشتباه میکنن.تلفات اشتباه اینا خیلی خیلی بیشتر از تلفات هواپیما بود.چس لطف کنن الان دهنشو ببندن.
آخخخخییییی همونجوری که تو ورزشگاها جمع میشدن الانم بیان باهمون رفتار بگن اشتباه کردیم.اشتباه اونا ی ...
عزیزمم اگه کسی بخواد فقط با نظر یک فرد به کسی رای بده مشکل اون فرد نیست مشکل خود آدمه که تفکر نمیکنه و درست انتخاب نمی کنه نمی تونیم بقیه رو مقصر بدونیم چون به هر حال نظرات خودشون رو دارن
عزیزمم اگه کسی بخواد فقط با نظر یک فرد به کسی رای بده مشکل اون فرد نیست مشکل خود آدمه که تفکر نمیکنه ...
اگه نظر یه نفر مهم نبود دولت انقدر واسه انتخابات خرج این سلبریتی ها نمیکرد حتما سود داشته که کرده دیگه درضمن اگه اشتباه بوده قضیه ی هواپیما هم اشتباه بوده دیگه خب الان واسه چی دارن بال بال میزنن وا مصیبتا سر میدن انسانه دیگه خب اشتباه میکنه مثل خود اونا😏
حرف سیروان هم بد نبوده راست میگه خیلی از این ب اصطلاح هنرمندان جو گیرن برای روحانی و رای جمع کردن ی روز ی چیز میگن موقع مشکلات اقتصادی ی چیز میگن موقعی ک چندتا تروریست رو میخواستن اعدام کنند کلی اشک و ناله و ژست روشنفکری موقعی که بچه های سپاه رو ترور کردن تو مرز لام تا کام ی تسلیت هم نگفتن و غیره و غیره
واسه ما شدن سیاست مدار
یکی هم ضدشون حرف بزنه میشه وابسته
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.