2777
2789

حدود ۸ ماه پیش ناخن کاشتم خیلی خوب و عالی بود و مشکلی نداشت اما یک ماه پیش دستم خارش و سوزش عجیبی گرفت فکر کردم اگزما زده بعد که رفتم واسه ترمیم فهمیدم قارچه.

کسی میتونه راهنماییم کنه چی استفادا کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ناخون هات رو در بیاری‌ تا کامل خوب شه‌ 

پخش میشه‌ و انتقال پیدا میکنه حواست باشه 

تو دهن و جاهای دیگه نگذاری‌ 

با وایتکس. آب لیمو.  سرکه سیب‌ . پماد مخصوص از داروخانه بگیر‌ ‌ و جوش شیرین. باید مدام‌ شست و شو  بدی خیییلی ‌ طول می کشه تا کامل خوب شه. 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
هر جور قارچی دشمنش جوش شیرینه چون قارچ با اسیدی شدن محیط رشد می‌کنه 

اها ممنون دوست عزیزم....خواهرم تو سینش قارچ داشت بعد با یه پمادی رفع شد دیروز گفت اونجام انگار قارچ زده خجالت میکشه بره دکتر جوش شیرین براش ضرر نداره؟؟؟؟

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را♥️