2777
2789
عنوان

امان از خانواده شووووهرررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 43 پست
مرسی عزیزم.. چشم.. میدونی یه وقتایی دلم میخواد بمیرم بلکه دلشون بسوزه.. خیلی مهربونم همه فامیلاشون م ...

حالا مادرشوهر من رو شوهرم اثر نداره چون طرف منه .از راه بچم وارد میشه ...یه طوری کارش میکنه بهمون بهونه میگیره.مثلا برا اون نوه هاش قبل اینکه ما بریم خونشون هدیه میخره ما که رفتیم بچم اونو نداره بهونه میگیره.یا بچه جاریم یواشکی میاد بهمون میگه میخواد منو ببره مادرجون مسافرت بچه ام بهونه میگیره منم میخوامم.نمیدونم چطور به بچه بفهمونم مادرجونت تو رو نمیخواد میخواد فقط اشکتو در بیاره..نمیفهمهچون میدونن حساسه بیشتر اذیتش میکنن

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا مادرشوهر من رو شوهرم اثر نداره چون طرف منه .از راه بچم وارد میشه ...یه طوری کارش میکنه بهمون به ...

آفرین عزیزم.. دقیقا.. واسه بچه خواهر شوهرم جون میده ولی پسر منو نگاه نمیکنه.. من عروسشم الان 4 ساله یه روسری واسم نخریده.. میگم عیبی نداره شاید دستش نیس.. ولی خب بچه من چه گناهی داره

خدایا خیلی خستم.. سیرم از دنیات
دور از جون شما عزیزم ولی این دوره هرچی سگتر دلپسندتر.والا من اولی خیلی لی لی ب لالای خانوادش گذاشتم ...

عزیزم.. الهی خوشبخت شی.. راست میگی.. ولی نمیدونم چرا نمیتونم مثه خودشون باشم.. محبت و خوبی نمیدونم چرا روشون اثر نداره

بقران من اینجوری نیستم.. اینقد محبت میکنم. کارای خونشون.. همه کار.. ب بهونه های الکی براشون هدیه میخ ...

منم اول اینطور بودم بعد دیدم بدون اینکارا واسشون ارزش ندارم .پس فهمیدم محبتمو دارم جای اشتباهی خرج میکنم .خودمو کنار کشیدم حالا هم هرچی میخوان بگن راجبم.یه حوون درنده رو تا وقتی سیر نگه داری بهت کاری نداره وقتی بهش غذا ندی باید ازش دوری کنی وگرنه بهت اسیب میرسونه بهتر حقیقت اینو درک کنیم ک دوستی با یه درنده غیر ممکنه

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
منم اول اینطور بودم بعد دیدم بدون اینکارا واسشون ارزش ندارم .پس فهمیدم محبتمو دارم جای اشتباهی خرج م ...

مرسی عزیزدلم. امیدوارم خوشبخت باشی در کنار همسرت

عزیزم.. الهی خوشبخت شی.. راست میگی.. ولی نمیدونم چرا نمیتونم مثه خودشون باشم.. محبت و خوبی نمیدونم چ ...

سلامت باشی.ی مدت بد نشو ها ولی کلا کمکاتو قط کن و سرد برخورد کن ببین چ باهات خوب شن و قدر دانت شن

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
اگر خوبی کنی و منتظر جواب نباشی اون خوبی بهت برمیگرده، یعنی ب تلافی کردن طرف مقابلت چشم نداشته باشی، ...

مرسی خواهری.. حتما.. چشم.. ولی منتظر جواب نیستم خدایی.. فقط میگم چرا نمیبینن و بهم محبت نمیکنن حداقل نامهربونی نکنن.. 

سلامت باشی.ی مدت بد نشو ها ولی کلا کمکاتو قط کن و سرد برخورد کن ببین چ باهات خوب شن و قدر دانت شن

عزیزدلم.. قربونت برم از وقتی ک خواهرانه گذاشتی برام

مرسی عزیزدلم. امیدوارم خوشبخت باشی در کنار همسرت

انشالله مادرشوهر تو مثل من نباشه.همه ک بد نیستن ...

اما مادرشوهر منم خیلی سیاست نداره خواهرشوهرمه بهش نخ میده چون خوشش نمیاد ازمون ...مثلا بچه ها دارن تو خونشون بازی میکنن همه همزمان یه کارو اگه اشتباهه انجام بدن به بچه من فقط میگه نکن .اون بقیه حتی اگه تقصیر کار باشن باز این دختر منه ک تذکر داره

دور از جون شما عزیزم ولی این دوره هرچی سگتر دلپسندتر.والا من اولی خیلی لی لی ب لالای خانوادش گذاشتم ...

منم موافقم خدابیامرزه عمه ی مادربزرگمو یه حرفی میزد میگفت خر رو هرچقدر بیشتر تحویل بگیری بر میگرده توی غذاش گلاب به روتون جیش میکنه😕 خوب حرفایی میزد

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖