2777
2789
عنوان

بردن نشون در بله برون

190 بازدید | 16 پست

ما رفتیم خواستگاری با خانواده عروس سر مهریه چند بار توافق کردیم زدن زیرش یبار گفتن 114تاکمه یبار گفتن نصف خونه هم ب نام بزنید الان برای بله برون مامانم میگه من بهشون اعتماد ندارم که براشون نشون ببرم بقیه چیزایی ک میبریم کافیه بنظرتون چیکارمیشه کرد ینی راضیش کنم ک نشون بگیرن داداشمم میگه زشته نشون نبریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره زشته و باعث کدورت میشه .شما یک عمر میخواید با اون عروس زندگی کنید نه خانوادش. درضمن خدایی نکرده ...

آخه ما قبل مشاوره رفتن هم پشیمون شدیم هرچی مامانم گف مشاوره رو کنسل کنید هی اصرارکردن ک نمیشه ماابرو داریم

بعد دختره ب داداشم گفته بود من کلی نذر کردم

اگه اعتماد نداریم کلا بیخیال وصلت بشین

آخه میدونی ما رسممون همون14 سکه هس اینا گفتن ما رسممون 250تاس مانهایت گفتیم 114تا بعد مادردختره ب داداشم گفته بود نمیشه همون 250تابکنید یا نصف خونتون رو ب نامش بزنید

گذشت باز باباش گفت ن ما رومون نمیشه بگیم مهریه دخترمون 114تاس تا باز الان راضی شدن خب آدم میمونه چیکارکنع