2777
2789
عنوان

امان از خانواده شووووهرررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 43 پست
سلامت باشی.ی مدت بد نشو ها ولی کلا کمکاتو قط کن و سرد برخورد کن ببین چ باهات خوب شن و قدر دانت شن

اره بد شدن خوب نیست.همون سردی با احترام و اما فاصله .دعوا یا جواب دادن خوب نیس

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
انشالله مادرشوهر تو مثل من نباشه.همه ک بد نیستن ... اما مادرشوهر منم خیلی سیاست نداره خواهرشوهرمه ب ...

عزیزم.. نمیدونم چرا بعضیا این خصلت رو دارن. مگه ماها چیکارش ن میکنیم ک اینقد باید بهمون توهین و کم محلی شه.. یه وقتایی اینقد گریه میکنم و غصه میخورم ک تا چند روز حتی اشتهای آب خوردنم ندارم😓

خدایا خیلی خستم.. سیرم از دنیات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم موافقم خدابیامرزه عمه ی مادربزرگمو یه حرفی میزد میگفت خر رو هرچقدر بیشتر تحویل بگیری بر میگرده ت ...

بخدا این دوره تو خانم باش و تو خوبی کن نیست.خدا بیامرزدشون

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
اره بد شدن خوب نیست.همون سردی با احترام و اما فاصله .دعوا یا جواب دادن خوب نیس

فقط باید سرد باشه با احترام من بجز یکی دوبار ک اونم ب ولله تقصیر خواهر شوهر کرموم بوده دعوام نشده ک اونم بعد دعوا خودشون افتادن غلط کردن.خیلیم مادرشوهرمو دوستدارما ولی رو نمیدم

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
مرسی خواهری.. حتما.. چشم.. ولی منتظر جواب نیستم خدایی.. فقط میگم چرا نمیبینن و بهم محبت نمیکنن حداقل ...

عزیزم همین ک میگی چرا بهم محبت نمیکنن یعنی پیگیر جواب محبتی ک کردی هستی، اولش خیلی سخته ولی بعدش برات عادی میشه، محبت و قربون صدقه الکی و تو خالیه فامیل شوهر برات مهمه یا برکاتی ک خدا برا این محبت بی چشم داشت نصیبت کنه،فقط یادت باشه طرف معامله ات خدا باشه، همون برکت بی نهایت میزاره  تو زندگیت 

وای خدا نکشتت😂😂😂😂😂

همینطوریه بخدا

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
عزیزم همین ک میگی چرا بهم محبت نمیکنن یعنی پیگیر جواب محبتی ک کردی هستی، اولش خیلی سخته ولی بعدش برا ...

قربونت برم از حرف قشنگی ک زدی ممنونم.. آفرین راست میگی.. متوجه شدم. باشه.. ممنونم از راهنمایی هاتون.. خواهرای خوبم.. مرسی ک قشنگ و باحوصله ب حرفام گوش دادین و مثه یه مادر و خواهر راهنمایی کردین.. الهی هر مشکلی دارین خدا مشکل گشاتون باشه.. واسه منم دعا کنین مهربونا

خدایا خیلی خستم.. سیرم از دنیات