منوتووما مدیر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8057 عنوان چرا نخوابیدین تاحالا واقعا | مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 87 پست من پسرم بلند شد بش شیر دادم خوابوندم یه سر هم اومدم اینجا ببینم چیکار میکنید این وقت ... 1398/10/28 | 06:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگس74خاتون عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 2227 دیوونه شدم بس ک تقلا کردم خوابم ببره اه😭 تو گوشش با لحن پچپچ و ارو خیلی ارو پرده گوش بچه ها نازکه حمد و توحید بخون آروم میشه میخوابه من خواهرمو اون قدیما اینطوری میخوابوندم
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6568 مجبورم کردی پاشم لواشک بیارم بخورم😂 الاااان😃😃😃😃😃 🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟ 𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊 هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20298 منن تو چرا؟؟؟ من بعدازظهر یه ساعت خوابیدم دیگه شب خوابم نبردساعت 8 هم دخترم بیدار میشه پس من کی بخوابم😥 آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20298 تو گوشش با لحن پچپچ و ارو خیلی ارو پرده گوش بچه ها نازکه حمد و توحید بخون آروم میشه میخوابه من خواه ... عزیزم اشتباه ریپلای کردی آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
سپیدبرفی۱۳۷۹ عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 3478 نمیدونم چمه 😔😔همش میگم یه وقت نمیرم ..میترسم همش ٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت
fatimabanoo___ عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 412 تو چرا؟؟؟ من بعدازظهر یه ساعت خوابیدم دیگه شب خوابم نبرد ساعت 8 هم دخترم بیدار میشه پس من کی ... خیلی بده بیخوابی ... منم اگ یکم بعد از ظهر بخابم شب خابم نمیبره دلم میخاد قرص خاب بخورم
افسونگر2852 عضویت: 1395/08/13 تعداد پست: 3635 اعصابم خورده میخام بخوابم نمیشه😔 بخواب بابا فدای سرت تو تاابد بغض میان خنده های منی شک نکن...
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20298 الاااان😃😃😃😃😃 چیکارکنم خب ب هوسم انداختی لعنتی 😁 آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20298 خیلی بده بیخوابی ... منم اگ یکم بعد از ظهر بخابم شب خابم نمیبره دلم میخاد قرص خاب بخورم اره این اخلاق گند از بچگی باهامه نیم ساعتم تو روز بخوابم تموم شب بیدارم آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6568 چیکارکنم خب ب هوسم انداختی لعنتی 😁 اوخی حامله ای😃 ببشید دیگ ی سوال ۷۷ ای؟ 🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟ 𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊 هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20298 من من ک دیگه گریه ام گرفته آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
هانا۷۳۱۲ عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 6106 شوهرمو راهی کردم رفتم نمره مو نگا کردم گند خورد ب روزم😫 چند شدی؟ بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20298 اوخی حامله ای😃 ببشید دیگ ی سوال ۷۷ ای؟ خواهش میکنم عزیزم😘نه اخر 75 76 هم میشه حسابش کنی😂 آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)