سلام بچه ها خوبین یه خواستگار برام اومده که همه چیش خوبه فقط دو تا ایراد داره یکیش اینکه حقوقش سه تومنه تو تهران دوم اینکه ما کم فامیل و کم رفت و امدیم ولی اونا هر شب و اخر هفته ها شب نشینی و مهمونی و خونه فامیل رفتن دارن و پر جمعیتن بنظرتون این اختلاف خیلی زیاده قابل تحمل هست یا نیست ؟
من ازرفت و امد و مهمونی فامیلی متنفرم و تحملشو ندارم اگه من بودم قبول نمیکردم ولی باید ببینی خودت چجوری هستی میتونی کنار بیای یا نه. اگه یه شب بگی خسته م و نمیام راحت قبول میکنه یا میخواد غر بزنه. اینا همش مهمه
حقوقشم کمه دیگه باید کلا با صرفه جویی زندگی کنی
امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا خودش گفت وسط هفته و اخر هفته خونه بزرگترا جمع میشن
این کاملا به روحیه خودتون بستگی داره. خانواده همسر منم پر جمعیتن بر عکس خانواده من. منم حوصله رفت و آمد ندارم. اوایل خیلی اذیت می شدم ولی الان کار شوهرم طوریه که خیلی نمی تونیم بریم خونه هاشون اونا هم به همین دلیل نمیان من راحت شدم
همشون دسته جمعی میرن مسافرت اصلا چیزی به نام خانواده مستقل یا هسته ای وجود نداره،حتی یه چیز بگم تو یک ساختمان که همه ی واحدهاش فامیل هستند زندگی می کنند ،همش مهمون بازی و فامیل بازی