سلام بچه ها خوبین یه خواستگار برام اومده که همه چیش خوبه فقط دو تا ایراد داره یکیش اینکه حقوقش سه تومنه تو تهران دوم اینکه ما کم فامیل و کم رفت و امدیم ولی اونا هر شب و اخر هفته ها شب نشینی و مهمونی و خونه فامیل رفتن دارن و پر جمعیتن بنظرتون این اختلاف خیلی زیاده قابل تحمل هست یا نیست ؟
تو تهران به نظرم باید دونفری رفت سرکار حتی پاره وقت برای خانمها هم خوبه
ولی دومی ک خیلی خوووووبهههه
معذرت میخوام من قبل از ازدواج اعتماد به نفسم کم بود از اینکارها خوشم نمیومد ولی الان خیلی دوست دارم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سه تومن که عادیه ،مورد دومم یکم زیاده روی هست ماهی یکی دوبار دوره هم جمع شدن خیلی باحاله ولی نه زیاد. بازم بستگی به خوده آدم داره،شایدمبعدها خوشت اومد
خواستگارتون بالاخره خونه ی فامیلاش میره باهاشون مچه از کجا معلوم شما وارد زندگیشون بشید فامیلا نپسندن شروع کنن تو هر مهمونی تیکه انداختن یا حرف درآوردن برای شما.