2777
2789
عنوان

ایراد خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 53 پست

تو تهران به نظرم باید دونفری رفت سرکار حتی پاره وقت برای خانمها هم خوبه 

ولی دومی ک خیلی خوووووبهههه 

معذرت میخوام من قبل از ازدواج اعتماد به نفسم کم بود از اینکارها خوشم نمیومد ولی الان خیلی دوست دارم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر شب؟ هر شب دیگه شورش رو دراوردن اونم با این حقوق میوه ی خالی هم بخوای بذاری هر شب جلو مهمون باز ک ...

والا خودش گفت وسط هفته و اخر هفته خونه بزرگترا جمع میشن 

عزیزم رزق وروزی وبرکتش دست خداست.

یکی میبینی باسه تومن عالی زندگی میکنن چون برکتش زیاده یکی هم میبینی ۱۰تومنم داره ولی کم برکته وهشتش گرو نهشه.

رفت وآمد هم خیلی خوبه که.کلی تجربه کسب میکنی.

البته بااحترام به نظرهمه.اینانظرشخصی بنده بود.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

گزینه دوم ایراد نیست که من عاشق دور همی ام قطعا هرشب نیست ولی بازم خودت باید ببینی اگه ادمی نیستی ک از جمع خوشت بیاد خب برات سخت میشه

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

مورد دوم بستگی داره به خودت. هر کسی ی جوره .مثلا من خوشم نمیاد ولی یکی میگه خیلی خوبه باید ب روحیه خودت نگا کنی

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
منم خودم شاغلم  فکر نکنم حقوقش بیشتر شه چون با سابقه کار همینقدره

اگر مشکلی نداری قبول کن

ولی خود من چون به این قانع نمیشم و حقوق خودمم تو این حدوداست قبول نمیکردم

بازم میگم مارو ول کن به خودت نگاه کن

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

والا حقوق ما کلا یکونیم هست. 

درسته سخته. اجاره و قسط و هرینه ی کرایه ماشین 

ولی عاشق زندگیمم، هر کسی میتونه در هرشرایطی زندگی کنه.

♦️نظره هرکسی برای خودش محترمه♦️                      🚫توهین و تمسخر فقط بخاطر نظر ممنوع 🚫
خب  بهش بگو که من زیاد اهل مهمونی نیستم بعدا تو زندگی مشکلی پیش نیاد حقوقشم باید کنار بیای دیگ ...

گفتم ما اصن عید به عید رفت و امد داریم بعد واقعا سختمه اینهمه برم مهمونی 

ما ک همش سر کاریم یه جمعست اونم باید بریم خونه فامیلای اونا!!!