2777
2789

من خوب شدم ولی خب در کنارش ورزش هم کردم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم میگه نمیخواد بری دکتر مجبوری هی دوزش رو ببری بالا

نه دوز بالا نمیره مگه صفر کیلومتر باشی دکتر نظرش مثلا رو پنجاه میل باشه بگه از یک چهارم شروع کن به خوردن نظر دکتر روی همون پنجاه میل هست 

اعتیاد اور هم نیست 

بعد دو سه سال هم قطع میکنه دکتر 

مگه دوقطبی ای چیزی باشه که دائمی باید استفاده کنی 

ولی افسردگی و اضطراب یکی دو ساله خوب میشه 

اگر درمان درست حسابی میخوای ک نتیجه همیشگی بده ن موقت

یه روانشناس بالینی باید ویزیتت کنه

ببینه سطح اضطراب و استرس در چه حده

چه دارو بخوای چه نخوای باید ویزیت کنه

اولویت درمان بدون داروئه

ک مریض درگیر قرص و ریسک عارضه هاش نشه 

اگر نه جواب نده و روانشناس ببینه سلامتی مریض در خطره به خاطر حجم زیاد استرس یا اضطرابش

نامه ارجا میده

اونی ک کار بلد باشه یا معرفی میکنه شخص کار بلد

یا لاقل نامه ارجا میده

ک روانپزشک بدبخت بدونه برا چی و چه دوزی و تا چه حدی دارو باید بده

دارو رو روانپزشک خوب اگر استارت بزنه با گزارش روانشناس

درمان اینجور چیزا

میشه گفت قطعیه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

به من خیلی کمک کرد یه دوره خوردم از بی حالی بلند شدم شروع ب فعالیت کردم بعدم دکتر کم کم قطع کرد الانم بدون قرص واقعا عالیم 

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

افسردگی رو بدون درمان رها نکن. افسردگی به خدا یه بیماری روحی روانی نیست. مشکل تو ترشح هورمون ها توسط مغزه!! مغزت هورمون سروتونین و دوپامین و اندروفین ترشح نمی‌کنه. دنبال چراش بخوای بگردی برمی‌گرده به ژنتیک و رفتار خودت با خودت. بدون قرص و دارو و درمان سخته دوباره مغز رو فعال کردن

به دارو شک نکن. دکتر خوب انتخاب کن و ترجیحا متخصص اعصاب و روان باشه. داروها رو دقیق و طبق دستور مصرف و طبق دستور دکتر قطع کن‌. مطمئن باش حالت خوب خوب می شه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
به من خیلی کمک کرد یه دوره خوردم از بی حالی بلند شدم شروع ب فعالیت کردم بعدم دکتر کم کم قطع کرد الان ...

چی خوردی؟

قرص من فلوکستین بود.

اما قط ک کردم عوارض داد

وقتی میخوردم عالی بود