2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون چقدر میاد خونتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 84 پست

من انقدر بايد به مادر شوهرم بگم تا بياد البته خودم گفتم هر طوري هست هفته اي يك بار و ديگه بايد بياييد..البته بنده خدا خودش اصلا راضي نيست همش ميگه من بايد كم بيام بيشتر شما بايد بياييد بچه داري ميكني بايد تند تند بياي كه يه استراحت بشه واست

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نیاد خدایی نمیگی ک بی محلی میکنه! ؟ مادرشوهرم سالی 1 بار عید میاد خونمون.. 

دوست ندارم سر زده بیان قبلا هم گفتم به شوهرم که بگه بهشون

وقتی شرایطم مناسب باشه خودم دعوتشون میکنم

واقعا اذیت میشم 

فکر کن کم خوابی و‌بچه داری و کارای خونه هست تازه باید شامم بپزی واسشون و مهمون داری هم بکنی

خدایا نگاهتو ازمون برندار الهی آمین
من انقدر بايد به مادر شوهرم بگم تا بياد البته خودم گفتم هر طوري هست هفته اي يك بار و ديگه بايد بيايي ...

چقدر فهمیده است مادرشوهرت خوش به حالت

کلا نمیان چون پدرشوهرم فوت کردن و مادرشوهرم توانایی راه رفتن ندارن. 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
هروقت دعوت کنم از اردیبهشت نیومده بود تاچند شب پیش اومدن سر زدن شرایط دعوت نداشتن والا دلم میسوزه کم ...

آره واقعا سختمه مخصوصا اینکه پسرم عادت داره زود بخوابه و خونه آروم باشه فقط‌ نق میزنه

خوبه که مادرشوهرم بچمو دوست نداره، من آنقدر دوست داشتم اینجوری از ته دل دوسش داشتن و برای دیدنش میو ...

آخرش بچه دخترشونو بیشتر دوست دارن😁

اگه مادر خودتم بود همین حرفو میزدی؟ 

من مادرشوهرم هفته ای سه چهار بار میاد ..یه روز نیاد نگرانش میشم میگم چرا نیومدی ..اخه مادرم یه شهر دیگس ..

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

مامان من خونه عروسمون خیلی کم میره شاید سالی یه شام، بهش میگم اشتباه میکنی

خانواده شوهر خودم زیاد نمیان کمم نمیان..

هر وقت کارشون بیفته یا دعوت کنمالان ک باردارم ماستراحتم

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید