2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون چقدر میاد خونتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 84 پست
ما که مجردیم.... اما اصلا نمیریم خونه عروسمون... توی 25 سال 5 بار رفتیم هر رفعه بعدش هر جا نشست گفت ...

😂😂😂😂

نه بخدا من از این عروسا نیستم رفت و آمدو‌دوست دارم اما نه اینجوری که مراعات حالمو نمیکنن

خدایا نگاهتو ازمون برندار الهی آمین
من که قبول نمیکنم هرروز بیاد البته عقدم هنوز ،من اعصابم نمیکشه کلن خجالت وبزارکنار وبهش بگو من نیازب ...

روم نمیشه واقعا😔

یکم شوهر آدم باید سیاست داشته باشه و جوری که ناراحت نشن بهشون بفهمونه

خدایا نگاهتو ازمون برندار الهی آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برخوردش خوبه وای کلا با من مثل غریبه ها رفتار میکنه همه حرفی بهم نمیزنه مثلا میره پیش شوهرم یواشکی و ...

این مواقع بچه روبهش بده نگهداره

یالازم نیست خودت روخسته کنی هرچی خودت خواستیدبخوریدبرای اون هم بیار

اگه امکانش هست وقتی دعوت میکنه شمابریداونجا

من احساس میکنم ازروی علاقه باشه رفتارش

امانمیدونه که شماسخته تونه

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
كل هفته كه اونجاس😌😌😌😌😔

خب چ ایرادی داره خونه پسرشه ..پسرشه یه عمر زحمت کشیده برا بزرگ کردنش .در خونه پسرشو ب روش ببندم؟

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نه معلومه نمیزدم هیشکی مادر خود آدم نمیشه مامان بیچارم میاد کلی کارامو انجام میده و واسم غذا میپزه ...

خب مادر تو میاد خونه دخترش ..مادرشوهرتم میاد خونه پسرش بی انصاف نباشید ..بلاخره اونم پسرشه دوس داره بیاد خونش

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
بنظر من آدم باید سنگین بره سنگین بیاد آدم شوهرا من یه اخلاقی دارن میگن خونه پسرمونه خیلی این کار زش ...

آره دیگه تعادل تو همه چیز خوبه 

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

7 ساله نیومده😁😁😁 ی شهر دیگه ن. امسال شوهرم گله کرد ک نمیاین گفت شاید واس مردنت بیایم وگرنه انتظار نداشته باش بیایم حال و حوصله نداریم😯😯😯. حالا روابط هم حسنه س ها.... دعوا و بحث و متلک و اینا نداریم. شوهرم دیگه هیچچچچیییی از اون موقع نگفت ک بیاین یا ن😂😂😂😂

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند