2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون چقدر میاد خونتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 84 پست
اگه مادر خودتم بود همین حرفو میزدی؟  من مادرشوهرم هفته ای سه چهار بار میاد ..یه روز نیاد نگران ...

خیلی گلی🌹

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست نکن.. زیادی رو نده.. غذا درست نکن بگو بچه خیلی نق میزنه وقت سر خاروندن ندارم

دیشب مامان خودم اومد واسم شام پخت چون حالم بد بود سردرد شدید داشتم یکم بیشتر پخت که واسه ناهار فردامم باشه نخوام با این حالم آشپزی کنم خودشم شام نموند و رفت 

بعد مادرشوهرم اومده تا ۹ نشسته هی میگه شام نداریم شام نداریم تو دلم گفتم خب به درک که ندارین برو نون پنیر بخور تو که میبینی من دارم میمیرم از سردرد خب پاشو برو‌خونت😒

خدایا نگاهتو ازمون برندار الهی آمین
دوست ندارم سر زده بیان قبلا هم گفتم به شوهرم که بگه بهشون وقتی شرایطم مناسب باشه خودم دعوتشون میکنم ...

اینو قبول دارم چون سرزده منم دوس ندارم حتی مادر خودمم سرزده بیاد راحت نیستم، چون بالاخره خونه آدم بهم ریختس و... 

یجورایی حق داری ولی برا اینکه خودت اذیت نشی خوشبینانه نگاه کن و بگو شاید از محبت میاد

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

اگه مادر خودتم بود همین حرفو میزدی؟  من مادرشوهرم هفته ای سه چهار بار میاد ..یه روز نیاد نگران ...

نه معلومه نمیزدم هیشکی مادر خود آدم نمیشه

مامان بیچارم میاد کلی کارامو انجام میده و واسم غذا میپزه و نخورده میره اونوقت با مادرشوهرم که میخواد رو سر من هوار شه یکیش بدونم؟؟عمرا

مامان من خونه عروسمون خیلی کم میره شاید سالی یه شام، بهش میگم اشتباه میکنی خانواده شوهر خودم زیاد ن ...

بنظر من آدم باید سنگین بره سنگین بیاد آدم شوهرا من یه اخلاقی دارن میگن خونه پسرمونه

خیلی این کار زشته انگار من زندگی خصوصی ندارم

هفته ای یه بار میام خونتون شما هم هردوهفته یه بار بیا که منم خسته نشم نه اینکه هرروز یا میاد یا زنگ

دیشب مامان خودم اومد واسم شام پخت چون حالم بد بود سردرد شدید داشتم یکم بیشتر پخت که واسه ناهار فردام ...

خودتو عصبانی نکن.. کووووفت بخورن.. مال من بدتره جادوگر.. خونه من میاد انگاری دستش بحق امام حسین رفته زیر تریلی.. کار نمیکنه دست ب یه استکان نمیزنه.. اونوقت خونه دختراش میره دور از جون گوه دستشویی شونم میخوره.. مثه کوزت حمالی میکنه.. نکبت

خدایا خیلی خستم.. سیرم از دنیات
اخلاقش چطوره؟ گرمه؟ کارکن هست؟ خوش صحبته؟ کلاچطوریه؟

برخوردش خوبه وای کلا با من مثل غریبه ها رفتار میکنه همه حرفی بهم نمیزنه مثلا میره پیش شوهرم یواشکی واسش تعریف میکنه واسه فلانی میخوان برن خواستگاری اینجور شده اونجور شده بعد به من که میرسه یا تلویزیون میبینه یا از آب و‌هوا میگه😐

دیشب مامان خودم اومد واسم شام پخت چون حالم بد بود سردرد شدید داشتم یکم بیشتر پخت که واسه ناهار فردام ...

حق داری عزیزم.مادرشوهرفهمیده نعمته.خداروشکر مادرشوهر من فهمیدس.درک میکنم سختته گلم حق باتوئه