2777
2789

اره، چه بهتر، خودتون برنامه داشته باشید باهم خوش باشید، جمع خانواده شوهر چیه حالا که بخوای غصه شو بخوری 

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا برام مهم نیست خوشحالم میشم، اگه شوهرم باشه پایه ک یه پیاده روی و چایی دوتایی رو ترجیح میدم به هر جمعی اگرم نباشه دوستی، کتابی، کافه ای، ول کن بابا دنیا دوروزه 

[QUOTE=120200727]من اصلا برام مهم نیست خوشحالم میشم، اگه شوهرم باشه پایه ک یه پیاده روی و چایی دوتایی رو ترجیح میدم ب ...[/QUOTجمع شدن دور هم همه بودن بعد جالب اینه که من همسایه هم بودم ولی اصلا یه پیام هم ندادن اگ دوس داری بیا خونه جاریم بودن

[QUOTE=120200727]من اصلا برام مهم نیست خوشحالم میشم، اگه شوهرم باشه پایه ک یه پیاده روی و چایی دوتای ...

فدا سرت ، چ بهتر، هرچی کمتر باشی عزیزتری، خوش باش برا خوذت، کتابی ورزشی فیلمی، هیچوقت منتظر نباش جمع اونا شادت کنه، دیدی شون یا چیزی گفتن بگو وای خداروشکر همیشه جمعتون به شادی جمع باشه، هرچی زیلکس تر باشی حرصشون بیشتر درمیاد

[QUOTE=120200727]من اصلا برام مهم نیست خوشحالم میشم، اگه شوهرم باشه پایه ک یه پیاده روی و چایی دوتای ...

خوش بحالت من کلی اعصابم خرد شد که تو اون جمعی که همیشه همه بودن یعنی یکی متوجه نشده ما نیستیم

فدا سرت ، چ بهتر، هرچی کمتر باشی عزیزتری، خوش باش برا خوذت، کتابی ورزشی فیلمی، هیچوقت منتظر نباش جمع ...

به رو خودم نیاوردم ولی به شوهرم گفتم اونم گفت ول کن بابا

خوش بحالت من کلی اعصابم خرد شد که تو اون جمعی که همیشه همه بودن یعنی یکی متوجه نشده ما نیستیم

اصلا فرض کن متوجه هم شدن که نیستین، با شوهرت خوش باشی بیشتر بهت خوش میگذره یا تو جمعی که جاری و خواهرشوهر و مادرشوهرت هم هستن؟؟ قطعا اولی! هرموقع غصه خواست بیاد سراغت، پاشو کیکی دسری درست کن، یه چایی درست کن با شوهرت برو بیرون بخورید باهم لذت ببرید از باهم بودن، تو خونه، خونه رو بکن مثل زمان مهمونی واسه خودتون، خیلی جدی نگیر خانواده شوهرو عزیزم ،حتی بهترین خانواده شوهرم اخر تو عروسی

اصلا فرض کن متوجه هم شدن که نیستین، با شوهرت خوش باشی بیشتر بهت خوش میگذره یا تو جمعی که جاری و خواه ...

اصلا چرا اینجوری هستن خانواده شوهر انگارطلبکار هستن از آدم همیشه

میتونی عزیزم ،زیاد جدی نگیر اونا رو، ب خودت و شوهرت هرجور شده سعی کن خوش بگذره با اونا بی اونا

حتما از همین امروز تمرین میکنم 

مرسی از راهنمایی هات عزیزم 

خیلی ناراحت بودم