2777
2789
عنوان

بیاین دعوا زن و شوهری

280 بازدید | 28 پست

دیشب می خواستیم بریم مهمونی خیلی هم بزرگ نبود تازه عروس بود به شوهرم گفتم فلانی طلاهای من بده می خوام بندازمشون (منظور از طلا همش دو سرویس زپرتی همه طلاهام سر خونه خریدن فروختم) طلاها تو گاو صندوق اینهم اضافه کنم دیروز هم بهش گفت بودم تو مهمونیای قبلی هم گفت بودم از اونجایی که همسر بنده خیلی بی نظم کلیدش نمیدونه کجاس گفتم تا من میرم حموم پوشو پیدا کن اصلا توجه نکرد من هم گفتم تا پیدا نکنی من نمیام اینهم اضافه کنم که همیشه من و بچع ام اماده ایم دم در باید نیم ساعت تا چهل دقه وایسیم تا اقا حاضر بشه این دفعه حاضر نشدم خلاصه نمیدونید فش میداد بد بیراه می گفت حرف طلاق ، زن دیگه می گیرم (اصلا اهل خیانت نیست ولی همیشه موقع دعوا عقد یه زن دیگه داره) اخر من حاضر شدم رفتم ولی خیلی لجم گرفت .... هنوز هم قهرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ، دوست داری برای جامعه مفید باشی؟

از مفید بودنت پول هم در بیاری؟

از کاری که میکنی حس و حال خوب هم پیدا کنی ؟

ساعت کاری هم دست خودت باشه(خانم خودت باشی)

دیده بشی،تشویق بشی،پاداش بگیری،مورد احترام قرار بگیری،کارت تفریح و تفریحت کارت باشه؟

بهم پیام بدید 

تلگرام: saeadfallah@

اینستاگرام : saead_fallah@

واتس اپ : 09125538568

حالا خواسته بره حموم گفته شما پیدا کنی تا میاد 

دیرتون نشه

یه مثل بچه ها رفتار کردی

یعنی خونه بابات بودی هیچ وقت نمیگفت به مادرت کاری رو انجام بده؟؟؟

همچین کار سختی هم نبوده که

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

دیگه حالا شده 

دعوا کردن نمیخاد که

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
این تاپیکی که تو امضات زدی چرا باز نمیشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/تجربیات-گرانقدر

تاپیک خودمه.یه تاپیک بیشتر ندارم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

واقعا حق با من .... به خدا همش بهش می گم پوشو کمدها رو تمیز کن انگار نه انگار همه کمدها رو هم اشغال ...

خب بهش بگو پاشو نگو پوشو شاید شد 😂😂😂

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک