2777
2789
عنوان

دوستایی که میگن باید عاشق پدرت باشی...اگه این بشنون بازم بهم حق نمیدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 137 پست

کار پدرت در بد اخلاقی وزدن درست نبوده ولی چون پدره بی احترامی نباید بشه.البته نه اینکه کارای اشتباهش تایید کنی بلکه اگه بتونی بطوریکه ناراحت نشه گوشزد کنی بهش خوبه.منظور بی احترامی نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ازدواج کردی متوجه میشی که زندگی خییییلی بالا پایین داره 

درست تو دل دعوا حس میکنی طرفو دوس داری وبرای زندگیت تلاش میکنی 

من خودم به شخصه به محض صحبت بابا ومامانم فک میکردم دعوا دارن 

اما الان هر چی میخوام به بچه هام بفهمونم که بابا ما دعوا نداریم فقط داریم در مورد یه موضوع بحث وگفتوگو میکنیم تو کتشون نمیره تازه به نظر خودم عاشق تر از ما دیگه وجود نداره 

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏
ن نداری منم این حس هاروداشتم نسبت ب پدرم ولی جونم ب جونش ازخدامیخاماگ قرارخارب دستش بره چاقوقبل توقل ...

امکان نداره من بهش عشق بورزم 😒

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

من نمیدونم کی‌قراره‌این‌پروژه مقدس سازی از پدر و مادر رو بذارن کنار

هرکس ک‌مارو درست میکنه ک پدر و مادرمون نیس

کلی هم وظیفه درقبال ما دارن

معلومه ک حق داری متنفر باشی زندگیتو زهر کرده بچگیتو اینجوری گذروندی

معلومه ک حق داری

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه روزی مادر میشی میفهمی چرا پدر ومادر اینقدر رو بچه هاشون حساسن...

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ...💔

این‌ا رو مغزمون کردن باید عاشق پدر و مادرت باشی وگرنه طردت میکنه آه میکشه و این مزخرفات...نه عزیزم هیچ نیازی نیست عاشق آدمی باشی که آزارت داده...ما فرزندان هم حقی داریم که اگر رعایت نشه اون آه کشیدن هیچ معنایی نداره

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

عشق و دوست داشتن دست خودمون نيست . خدا هم سفارش نكرده كه عاشق پدر مادر باشيد . فقط سفارش كرده به پدر و مادر احترام بزاريد . تحت هيچ شرايطي كمترين بي احترامي به اون ها نكنيد . شما هم بي احترامي نكني وظيفه ي ديني و انساني خودتو انجام دادي . كاري اضافه تر لازم نيست . شما هم مثل خيلي هاي ديگه . هيچ ايرادي نداره .هر كس جو بكاره جو برداشت ميكنه هر كس گندم بكاره گندم . شما اگر دوستش نداري خب نتيجه ي رفتارهاي خودشه . تقصير شما نيست كه

من نمیدونم کی‌قراره‌این‌پروژه مقدس سازی از پدر و مادر رو بذارن کنار هرکس ک‌مارو درست میکنه ک پدر و ...

دقیقا

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

چ ربطی داره همچین میکی از گردنم کشید برد انگاربر برده داری تو زندان ابوغریب بردت ،باباته دیگه با مامانت دعواش شده بودهعصبانی بوده میخواستی نازت کنه؟؟؟؟

من کوچیک بودم یبار درو کوبیدم محکم بهم بابام یکی خوابوند زیر گوشم😂حالا باید متنفرباشم ازش عایاااا؟؟؟!!!خب چرا اونطرفشو نگا نکنیم از صب تا شبکارمیکرد خرج مارو دربیار شکممونسیر بشه من این گوشت و استخونو از زحمت بازوهای بابام گرفتم اینا چی؟؟؟؟اسی ب انام یه نگا بنداز