2777
2789
عنوان

شوهر وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 4856 بازدید | 174 پست
اره عقده ای .هر روز ظهرا میره اونجا درساشو حفظ میکنه میاد خونه سر بچه ها خالی میکنه یه بار دیگه انقد ...

وای وای

اخه این چه زندگی برای این طفل معصوم ساختی

تروخدا جداشو هر قیمتی هست

ارزش نداره یه لقمه نون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عقده ای .هر روز ظهرا میره اونجا درساشو حفظ میکنه میاد خونه سر بچه ها خالی میکنه یه بار دیگه انقد ...

پدرشون نمی تونه نگهشون داره ؟

به خدا من بودم دوریشونو به جون میخریدم اگه میدونستم جاشون بهتره پیش پدرشون

گناه دارن

I will always love you❤️💖💗

بچها گناه دارن اخه پدر مادرت نمیتونن نگه دارنشون یا شوهر سابقت

میتونن ولی ببین منی ک مادرشونم مجبورم گاهی کتکشون بزنم یا دعواشون کنم اونا که دیگه غریبه ان انقد اخبار تعرض ب بچه ها و کتک مرگ بچه های بی گناه رو خوندم ک جرعت ندارم جایی بزارمشون پدر اصلیشونم دوساله نیومده ببینه حتی بچه کوچیکم از ده روزگی دیگه پدری ندیده ک بخاد بره با اون زندگی کنه اونم یه ادم دختر باز و حقیر ک هر روز با یکی میشینه هست بعد از همه اینا گذشته چرا باید بخاطر یه مرد از بچه ای که با خون دل به همین سن رسوندم بگذرم خب

میتونن ولی ببین منی ک مادرشونم مجبورم گاهی کتکشون بزنم یا دعواشون کنم اونا که دیگه غریبه ان انقد اخب ...

خب اگه میتونی طلاق بگیر با خانوادت زندگی کناخه اینطوری بخای اون طفل معصومارو نگه داری بدتر اذیت میشن کاش شوهرت یکم ادم بشه گناع دارن

آخه عزیزم بچه با این فاصله سنی کم واقعا اعصاب میخواد ناراحت نشی ها چرا اینجوری پشت هم بچه میاری ؟یه ...

خودش خاست لعنتی ک آی من تا اخر فقط خرج بچه های تورو بدم خودمم بچه میخام ارزو دارم فلانم حالام ک داره ب ارزوش میرسه بچه های منو میخاد از صفحه زندگیش پاک کنه ولی من بهش گفتم سعی نکنه بچه هامو ازم دور کنه وگرنه قبل بچه هام اون باید بره

میتونن ولی ببین منی ک مادرشونم مجبورم گاهی کتکشون بزنم یا دعواشون کنم اونا که دیگه غریبه ان انقد اخب ...

آه این بچه ها شوهرتو میگیره

خودشونم عصبی بار میان

یه فکری بکن

I will always love you❤️💖💗

چرا انقد هم تند تند پشت سرهم بچه میاری عزیزم خیلی شرایط زندگی مناسبی داری اخهبعد هم میگیری کتک شون م ...

اذیتم کنه بیشتر بچه دنیا بیاد میدم بهش برداره ببره همون جا که خوشه بخدا دیگه بریدم از کاراش میخام اسم برا بچه انتخاب کنم اومده میگه تو خودت دوتا داری اینو میدم مادرم ردش اسم بزاره میگم خب عقده ای مادرت اگر هوس بچه داره چرا نمیره یکی دنیا بیاره چرا طمع به بچه من کرده اصلا یه وضعی ک نگو اخر اعصابم خورد شد گفتم هر عنی میخای اسم بچه تو بزار ب جهنم گفتم دیگه همین حقم ندارم تسم براش انتخاب کنم خودم

نه بهش گفتم به بخشیدن باشه حضانت بچه که قراره دنیا بیادو بده بهم مهریه ام همه رو میبخشم برو به سلامت ...

اخه شماکه شرایط نگهداری بچه نداری حالاچه اصراری هست خودت بزرگشون کنی؟طفل معصومها آوردی انداختی زیردست این یزید....