2777
2789
عنوان

دوستایی که میگن باید عاشق پدرت باشی...اگه این بشنون بازم بهم حق نمیدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 137 پست
آدما اندازه توان و وسعشون رفتار می کنن. تنها یک راه برای رهایی از جهنم موجود وجود داره و اون بخشش ه ...

😒😒🤐🤐🤐

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره رفتن مصلا این اسمش کینه است ؟!

اره کینست......

خودت بری سر خونه زندگیت میفهمی زندگی چیه.....

خوش به حالشون دلم میخواست امروز مصلی باشم.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

تو نباید حس تنفرت از پدرت رو سرکوب کنی اینطوری فقط بیشتر خشم و افسردگی درون خودت جمع میکنی و به خودت آسیب میزنی . باید موضوع رو یک بار برای همیشه برای خودت حل کنی . خودتو بذار جای اون بچه ۸ ساله که ترسیده و تو ذهنت بغلش کن و بهش آرامش و قوت قلب بده . این کارو تا جایی ادامه بده تا بتونی تو ذهنت اون بچه رو آروم کنی . و به خودت هم بگو من دیگه اون دختر بچه ۸ ساله نیستم یه خانم کاملم و آزادم که انتخاب کنم گذشته منو داغون کنه و یا همه چیز رو فراموش کنم و شاد و آروم زندگی کنم . در مورد حست به پدرت مجبور نیستی دوسش داشته باشی اگر نمیتونی ولی اینو یادت باشه که اون از سر حماقتش این کارو کرده

درسته‌ اخلاقای اشتباه داشته ولی بازم پدره کینه نداشته باش دوستش داشته باش‌.

چجوری فراموش کنم این فقط یکی از خاطره های بدم بود 

اون نمیذاره ی خاطره خوش ازش داشته باشم 

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
منم همین میگم ... بهش احترام میذارم ولی دوسش ندارم😒

خب با همین دوسش نداشتن داری تقاص کارایه بدش رو انجام میدی پس ازش کینه ای نداشته باش چون همش خودت احساس بدی داری

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
واقعا داشتم دنبال این کامنت پز دادن میگشتم وقتش بود دگه😑

پز دادن نبود اگه دقت کنی درد داششششت ک من تک دختر بودم منو از مامانم جدا کرد تو چهارسالگی منی ک قیچی ب موهام نخورده بودو موهامو پسرونه زدن تو دادگاه سره من دعوا میکردن اونا باهم خوب شدن ولی من ن درد داشت ک منو پونزده سالگی ب زور شوهر داد ک طلاق گرفتم مجبور شدم با شوهرم فرار کنم چون اون شوهرمو قبول نداشت برا شوهرم حلقه نخرید جهیزیمو نصفه نیمه داد پز دادن بسه یا بازم بدم؟؟؟

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
بیخیال عزیزم سعی کن فراموش کنی

خیلی سعی کردم 

حتی تصور میکردم بابام عوض میشه خوب میشه و میتونم دوسش داشته باشم ولی هنوزم با اینکه نامزد کردم باهام بداخلاقی میکنه😢

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
من نمیدونم کی‌قراره‌این‌پروژه مقدس سازی از پدر و مادر رو بذارن کنار هرکس ک‌مارو درست میکنه ک پدر و ...

پدر و مادرها مقدس نیستن.ولی در بیشتر موارد عاشق بچه هاشونن.وقتی مادر شدی می فهمی اینو.همه انسان ها خطاکار هستن.همه.

ببین پدرم منو زده ولی عاشقشم ،،،پدر نان داد پدر آب داد ،،پدر با دستانش زحمت کشید ،،،همین الان پدرم منو بکشه بازم دوسش دارم زحمتی که پدر میکشه کسی نمیکشه

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن