2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر۶سالم حساس وسواسی و زودرنج ووکم تحمله.نصف روز گریه میکنه.‌چه خاکی توسرم بریزم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

سلام من.دوتا دختر دارم بزرگه 10 سالشه اثلا باهم سازگار نیستیم راستش زیاد حس مادری ندارم احساس میکنم خوهارمه خودم از این حسم بدم میاد توقعم ازش زیاده ب خاطر همین همش دعوا میکنیم خدایی اگه باهاش مهربون باشم خیلی دختر گلیه

بچه ی کوچیکی که با برادر کوچکتر خودش نمیسازه وکتکش میزنه چطور باید رفتار کرد ؟خودش هم عصبانی شده ویه کارایی میکنه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

با بچه سه ساله ای ک خیلی حسود ولجبازه چ کنم؟یه خاهر دوماهه داره میدونم ک از وقتی اون اومده بدتر شده ومسبب بعضی رفتاراش اونه...😣

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌
سلام من دختر سه ماهه دارم دوسدارم ی کتابی باشه طبق اون بچم رو تربیت کنم و بدونم کجاها چ کنمد

سی دی تربیت  کودک  دکتر فرهنگ هلاکویی   و یا   فایلهای صوتیشون  هم تو اینستا هم گوگل

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت