2777
2789
عنوان

خیانت بابام طفلی مادرم

306 بازدید | 16 پست

توروخدا راهنماییم کنید شمارشو تو گوشی بابام پیدا کردم رابطشون در حد یه شارژ فرستادنه شایدم تلفنی 

قصد دارم بلاکش کنم بعدش شمارشو از سیو دربیارم چون بابام ناشناس جواب نمیده از طرفی ممکنه شمارشو بلد باشه

بابام بلد نیست نمی‌فهمه 

نظرتون چیه

توروخدا کمک

زنه رو چجوری بترسونم زنک نزنه نمیخوام بابام بفهمه کار منه

کاربری به من انتقال داده شد 🥰توهین ممنوع دوست عزیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای الان داشتم میگفتم تایپ کنم تو نینی سایت خیانت بابام ب مامانم 🤦

یعنی نمیدونم چرا اتفاقی افتاده واسه این جامعه مردا که سر پیری فیلشون یاد هندستون میکنه واقعا آدم ناراحت میشه برا خودش که جوانی و زیبایی شو بذاره در راه زندگی با این مردا آخرش هم سر پیری که بخوای آرامش داشته باشی آقا بره دنبال بازی گوشی و خیلی ببخشید دنبال زنای دیگه 

یعنی نمیدونم چرا اتفاقی افتاده واسه این جامعه مردا که سر پیری فیلشون یاد هندستون میکنه واقعا آدم نار ...

دقیقا کاش حدااقل تو پیری بذارن ما ی نفسی بکشیم با خیال راحت زندگیمونو بکنیم 😩😩😩

دقیقا کاش حدااقل تو پیری بذارن ما ی نفسی بکشیم با خیال راحت زندگیمونو بکنیم 😩😩😩

فک کن یه عمر زندگی جمع میکنی تو این شرایط با هزار سختی دست و پنجه نرم میکنی مرتیکه میره تو پیری عیاشی میکنه ، آدم میسوزه از عمر و زحمتی که پای همچین مردی گذاشته حداقل اون اول کاری تو جوونی خودشون رو نشون بدن آدم طلاق میگیره عمرشو پای یه کثافت حروم نمیکنه یا حداقل زندگی هم کنه میدونه با چه کثافتی طرفه ولی وای از اونی که تا جوون و زیبایی استفاده شو میبره وقتی پیر شدی با اعتماد به نفس تمام که انگار خودش خیلی جوونه میزه دنبال دختر کم سن و سال و عیاشی 

بزار یه چیزی بهت بگم منم دقیقا همین موضوع برام پیش اومده بود حتی تاپیکم‌ زدم ولی خب من مطمئن نبودم و نیستم ولی حواست باشه کاری نکنی که بعداً پشیمون بشی اگه خواستی شاید بتونم بهت کمک کنم

بزار یه چیزی بهت بگم منم دقیقا همین موضوع برام پیش اومده بود حتی تاپیکم‌ زدم ولی خب من مطمئن نبودم و ...

اره کمکم کن توروخدا الان گوشیم یه درصدع توروخدا بازم آنلاین شو 

ای وااای مامان بابات باهم مشکل دارن؟؟ طلاق عاطفی گرفتن؟؟

نه بابام بدهی زیاد داره به عصایش فشار اومده نمیدونه چیکار داره می‌کنه خیلی ساذس دوستاش یادش میدن

اره کمکم کن توروخدا الان گوشیم یه درصدع توروخدا بازم آنلاین شو

خب ببین از نظر من بهتره با بابات درمیون بزاری و بگی متوجه این ماجرا شدی ( البته اگه رابطتت با بابات خوبه ) 

فکر کنم بهتر باشه فعلا چیزی به مامانت نگی و بین خودت و بابات حلش کنی ، اگه دیدی بابات از زیرش در میره و قبول نمیکنه ، شماره ی اون خانومو از گوشیش بردار و خودت زنگ بزن بهش و تهدیدش کن، فقط یادت باشه قبل از اینکه به بابات چیزی بگی شمارشو بردار 

اینجا یه نفر گفت به یکی بگو بهش زنگ بزنه ولی اصلا ایده یا خوبی نیست هیچکسو وارد این بازی نکن ، حالا هر وقت آنلاین شدی جوابمو بده که باهات حرف بزنم