2777
2789
عنوان

اونایی که میخاااان زود لاغر بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 50 پست
چه رژیم عجیبیه،میوه ام حذف؟

جزو بهترین رژیمهای دنیاس. بزنین تو اینستا و گوگل بخونین.عالیه.

میگع میوه چون قندش زیاده نمیشع خورد.فقط چن تا میوع آزاده.اونم ازبلوبری ها.مثل توت و تمشک اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جزو بهترین رژیمهای دنیاس. بزنین تو اینستا و گوگل بخونین.عالیه. میگع میوه چون قندش زیاده نمیشع خورد. ...

ممنون عزیزم حتما میخونم،من دوست دارم ۷ کیلو لاغر کنم ولی وقت واسه ورزش کردن ندارم

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

❌❌❌❌ اینو صرفا بخاطر اطلاع رسانی واسه تاپیک های لاغری زدم

هرکی بره تحقیق کنه و با شرایط خودش یه رژیمو انتخاب کنه. من صرفا یادآوری کردم و گفتم شاید کسی واقعا به کم کردن وزن نیاز داره ولی این روش رو نمیدونه. این روش به امتحان کردنش می ارزه. تو اینستا بزنین#کتوژنیک

❌❌❌❌ اینو صرفا بخاطر اطلاع رسانی واسه تاپیک های لاغری زدم هرکی بره تحقیق کنه و با شرایط خودش یه رژی ...

مرسی عزیزم

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
کارشناسان تغذیه هم تایید کردن این رژیم رو اگه مشکلات کبدی و.قند و این جور.چیزا نداشته باشین

نه من فقط مشکل معده و سوهاضمه دارم.و چون تصمیم دارم قرص نخورم موارد دکتر که گفته رعایت میکنم.🌹