2777
2789
عنوان

اونایی که میخاااان زود لاغر بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 50 پست
بیا با هم باشیم لطفا خواهر 😔با هم کم کنیم

شما تو بامداد خماری؟

تاثیری داشته؟

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلا گرفتم. ولی مشکل روده و معده دارم ول کردم برگشت.ولی چون داروهامو قطع کردم بازم سه روزه میگیدم.تو ...

تو سه روز دو کیلووووو😮😍

خوشبحالت من یه ماهو نیمه رژیمم یک کیلو و نیم کم کردم استپ شدم نمیدونم چیکار کنم اونم با کالری شمار 😩

ایول میسه یه کم توضیح بدی چجوریه؟

کربوهیدرااات ممنوع.شامل برنج ماکاردنی نون. میوه حذف چون قند بالایی داره.

این رژیم چربی هس.یعنی چربی مصرف میکنی تا چربیهای بدنت ازبین برع. صبحانه قهوه با مخلوط خامه کره. نهار مثلا همبرگر بدون نون. شام مثلاااا مواد رویه ی پیتزاااا بدون نونش. اگه بخای اینستا یه عالمه غذا داره. یا گوشت .ماهی.تن ماهی.تخم مرغ. سوسیس کالباس.نرگسی اسفناج.

کربوهیدرااات ممنوع.شامل برنج ماکاردنی نون. میوه حذف چون قند بالایی داره. این رژیم چربی هس.یعنی چربی ...

چه رژیم عجیبیه،میوه ام حذف؟

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

همش به درک

ولی صبحونه بدون نون تصورشم سخته😂😂😂

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!