2777
2789
عنوان

یکی بیاد دلداریم بده

203 بازدید | 21 پست

از مهر دارم اقدام میکنم این ماه برای اولین بار هفت روز عقب انداختم امروز از بتا منفی بود حالم گرفت تاحالا تاخیر نداشته البته روز پری رفتم مسافرت تا شیش روز بعد از تاریخ ک اومدم خیلی حالم گرفت دوس داشتم بگه تبریک میگم خانوم شما باردارین ولی گفت منفیه حالم گرفته خونه مامانمم کسی نمیدونه دلم گریه میخواد ولی نمیتونم 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

غمگین ترین آهنگی که شنیدین رو بگین که گریه کردین باهاش میخوام گوش کنم آرومم میکنه ممنونم

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ ساله ک حالم بده. و منتظر انشالله خدا بهمون میده

😭😭😭درونم اینه بیرونم این🙂😅😶

ما هم چند ماه انتظار کشیدیم  از مهر که فقط ۳ ماهه

دلم داره میترکه به خدا میگفتم نه حامله نیستم شوهرم همش میگه هستی هستی اونو که میبینم دیوونه میشم امشب حالم بدجور گرفت چشام اشکیع گریه میخوام داد میخوام دعا کنین حامله شم

😭😭😭درونم اینه بیرونم این🙂😅😶

دقیقا

حال منه

هی

هر کی میپرطه

میخندمو میگم خواست خداونده

یا میگم وای تازه راحتم

میام خونه گررررریه میکنم

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم

آخ کاش میشد داد بزنم و گریه کنم هیجده سالم بیشتر نیس کاشکی هنوز اقدام نکرده بودم دکترم نرفتم فقط آزمایش ویتامین و اینا دادم