2777
2789
عنوان

با مادرم یک هفته ست قهرم

252 بازدید | 31 پست

تو این ۳۲سال هیجوقت قهر نبودم ولی خونم رو به جوش اوردن

من یه خواهر نوحوان دارم اخلاقش گنده مقصر پدرمادرم هستم یذره ادب یادش نمیدن اسمشم گذاشتن دوسداشتن که مبادا چبزی بگن بهش بربخوره! نه احترام حالیشه نه کمی دلسوزه بر خانواده یه دختر پررررخرج پرمدعا بی ادب

بددهنه شب اومد اتاقم بد حرف زد منم بیرونش کردم

مامانم خندید گفت باز دعوا کردین

منم گفتم بچه ت رو ادب نکردی ب چی‌میخندی؟؟؟؟شده مایه ازار

مامانمم قهر کرد 

منم اصلا پیش قدم نشدم بر اشتی یک هفته ست

حتی از غذاش نمیخورم نون پنیر میخورم ولی بی ذلت

بهم برخورده حرف حق زدم سنگین اومده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم با مامانم همین الان بحثم شدددد 

بچه‌ای کوچیک همینجورین😒

ولی شک نکن مامانت بخاطر تو کاری باهاش نمیکنه

چون خیلی دوسش داره:/

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

برو با مامانت آشتی کن.تحت هیچ شرایطی حتی اگه حق با تو بود با پدر و مادرت دعوا و قهر نکن

چرا پدر مادر قدیسه هست؟

یا کسی که فکر میکنه اوردتت دنیا و درست باهات رفتار نکرده منتی سرته؟ اگه یه روز بچه دار شم ازادش میذارم

جون من اوردمش دنیا بنده ی من نیست

و حق ندارم بد رفتار کنم

دور از جون پدر و مادر وعزیزات،خاله م سر داییم با پدربزرگم قهر کرد،پدربزرگم تو همون فاصله از دنیا رفت.جیغ های خاله مو روز خاکسپاری یادم نمیره،......بعدش خاله م و داییم آشتی کردن و خاله م موند ویه عمر خودخوری و پشیمونی

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

وای منم با مامانم همین الان بحثم شدددد بچه‌ای کوچیک همینجورین😒ولی شک نکن مامانت بخاطر تو کاری باهاش ...

منم متوحه شدم مادرم اون رو بیشتر دوسداره برای همین بمیرم هم اشتی نمیکنم

بمونه با بچه های عزیزش

دور از جون پدر و مادر وعزیزات،خاله م سر داییم با پدربزرگم قهر کرد،پدربزرگم تو همون فاصله از دنیا رفت ...

چه حرفا

شایدم یهو این وسط من از دنیا رفتم مادرم یاد فرقایی که بین و دحترای دیگش گذاشت افتاد 

منم متوحه شدم مادرم اون رو بیشتر دوسداره برای همین بمیرم هم اشتی نمیکنمبمونه با بچه های عزیزش

بگردمت دختررررر 

برو بیرون خونه نمون 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

چرا پدر مادر قدیسه هست؟یا کسی که فکر میکنه اوردتت دنیا و درست باهات رفتار نکرده منتی سرته؟ اگه یه رو ...

مادر ۹ ماه تو شکمش نگه داشته با بدبختی به دنیا آورده دوسال شیر داده.پدر هم در جای خود کلی از خودگذشتگی کرده.حرفام به این معنی نیست که پدر و مادر هر جور خواستن باهات رفتار کنن.مطمئن باش اگه در قبالت کوتاهی کنن چوبش و می خورن اما وظیفه شما فقط احترام و خدمته.به حرفم گوش کن تاثیرش و تو همین دنیا میبینی

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
بگردمت دختررررر برو بیرون خونه نمون

گاهی میرم ولی جون فریلنسرم بیشتر اوقات خونه تو اتاقمم

بهش گله کردم

گفتم به دختر بژرکت احترام گذاشتم چون میگفتی بزرگتره

این میگی کوجیمتره عیب نداره اذیت میکنه؟! من سرراهی ام پس

چه حرفاشایدم یهو این وسط من از دنیا رفتم مادرم یاد فرقایی که بین و دحترای دیگش گذاشت افتاد

دورتر جونت دختر قشنگم....دور از جونت..عمرت دراز باشه...بله زبونم لال با این اتفاق،مامانت که هیچی،خواهرتم نابود میشه

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

مادر ۹ ماه تو شکمش نگه داشته با بدبختی به دنیا آورده دوسال شیر داده.پدر هم در جای خود کلی از خودگذشت ...

تا الان احترام گذاشتم کافیه

اللنم بی اجترامی نمیکنم ولی حق دارم قط ارتباط کنم

۹ماه حاملکی و دپسال شیر دهی

به جاش یه عمر عقایدشون رو تحمیل کردن بی حسابیم

کسی ‌که بچه میاره وظیفشه نگهداری کنه تا بزرگ شه منتی نیست

حس میکنم بیشتر از فرق گذاشتن خانوادت ناراحتی تا رفتار خانواده خیلی از پدر مادرا همینن و فرق میزارن ولی بخاطر اینکه خودت اسیب روحی نبینی بهش فک نکن  سعی کن بی تفاوت باشی فک کن باید زندگیتو تنها بسازی رو پاهای خودت باشی بدون کمک کسی