از مهر دارم اقدام میکنم این ماه برای اولین بار هفت روز عقب انداختم امروز از بتا منفی بود حالم گرفت تاحالا تاخیر نداشته البته روز پری رفتم مسافرت تا شیش روز بعد از تاریخ ک اومدم خیلی حالم گرفت دوس داشتم بگه تبریک میگم خانوم شما باردارین ولی گفت منفیه حالم گرفته خونه مامانمم کسی نمیدونه دلم گریه میخواد ولی نمیتونم
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
مرسی ازتون تو مسافرت به عشق دو خط شدن بیبی رفتم منفی شد خواهر شوهرمم باهام بود اونم حالش گرفت همشم میگفت شوهرم خیلی حالش گرفته میشه ولی اون همش میگه هستی
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میدونم سخته به خدا میدونم ولی الان فقط دلم گریه و داد میخواد منم میخوام مامان شم میدونم بچه بیاد خواب نداری و هزار درد سر ولی بازم بچه میخوام
این ماه استرس نداشتم خودمم به همه همینو میگم الان بی خیال ترشدم ولی به امید مثبت رفتم بهم گفتن منفی حالم بد شد
ناامید نشدم فقط دلم گرفت که چرا تاخیر دارم وحامله نیستم پری هامم مرتب بود برعکس این سه ماهه آخر همه 21 و21و20 ولی این ماه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
کاش میتونستم سرمو رو شونه شوهرم بزارم و گریه کنم ولی تا دوازده سر کاره مشهدیم کاشکی امشب بشه برم حرم دلم سبک شه