2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن و موندن؟

2595 بازدید | 84 پست

سلام به همتون

میشه بگید چند وقت از این اتفاق گذشته؟

و تونستید باهاش کنار بیاید و حالتون خوب باشه؟

و اینکه شوهرتون هم دیگه اینکارو نکرده واقعا؟ قولش قول بوده یا نه؟..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موندم همیشه هم یادمه یادمم نمیره ..شرایط جدا شدن رو نداشتم..

یه جمله بود ک میگف خیانت مثل اینه که دستاتو قطع بکنن میتونی ببخشی اما نمیتونی تو بغلت بگیریش دیگه..

خدا بزرگ بود تو خونه ی ما جا نشد...!
خیانت از چه نوعی این خیلی مهمه نمیدونم شایدم مهم نیس چون کسی که پی ام میده قطعا قصد خیانت جنسی هم ...

عزیزم همه ی خیانتهای فجیح از چند تا چت و پیام شرو مبشه و کم کم به جاهای باریک کشیده میشه 

اره من ، هیچ راهی جز موندن نداشتم ، البته کلا آدم حساسی هم نبودم چون شوهرم صرفا واسه سرگرمی باهاشون بود ،عشق و عاشقی بینشون نبود

اما باز تا مدتها حالم بد بود و خواب میدیدم

راهی جز موندن و تحمل نداشتم

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
من موندم همیشه هم یادمه یادمم نمیره ..شرایط جدا شدن رو نداشتم.. یه جمله بود ک میگف خیانت مثل اینه ک ...

من شرایط جداا شدنو دارم اما همسرم التماس میکنه که باز بهش فرصت بدم. 😭😭

اره من ، هیچ راهی جز موندن نداشتم ، البته کلا آدم حساسی هم نبودم چون شوهرم صرفا واسه سرگرمی باهاشون ...

عزیییییزم درکت میکنم

برای یه زن فجیح ترین اتفاق دنیاست😔

بنظرم یه فرصت بده اگه بجز خیانت هیچ مشکلی نداری باهاش اولین بارشه؟ تاچه حد  بود خیانتش

بار دوم بود😔

من خییئلی تیزم

هر دوبار توی چند روز اول ارتباطشون متوجه شدم

بار دوم ک پیشنهاد خونه اومدن هم داده بود ...😔😔