دو تا دختر دارم که یکیش کلاس دوم یکیش ششم مسعله در مورد کلاس ششمی هست که از پریودی خیلی میترسه خودش یه چیزهایی میدونه تا حدودی ولی منم خیلی استرس دارم که نکنه قدش کوتاه بمونه و چون خون زیادی از بدنش میره و خودش هم خیلی خیلی لاغره و زیاد غذا نمیخوره میترسم مریض شه 😢لطفا از تجربیاتتون برام بگید شما ها هم دختراتون مثل من لاغر بودن و بعدش غد کشیده باشن؟ بعضی ها میگن ژنتیکی من خودم یادمه 13 یا 14 سالگی شدم دخترم الان 11 سالشه دختراتون چه علاعمی داشتن؟ من دخترم سینش فقط کمی رشد کرده اما حتا از لباس هم پیدا نمیدن منظورم اینه که نمیزنن جلو و موهای زاعدش کمی در اومده لطفا کمکم کنید💗
اره توضیحات لازم رو میگن ولی میگه مامان اگه من تو مدرسه شدم چی دوستان میخرم میکنن خجالت میکشه ...
عزیزم بهش یاد بده که بخاطر پریود شدن خجالت نکشه. و تومدارس فکر کنم نواربهداشتی برای این مواقع دارن،اگه تو مدرسه شد بره از مدیر بگیره
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر من کلاس چهارم هست،قد و وزنش از بچه شما بیشتره.بهش میگم وزن کم کنه.
سینه هاش جوانه زده و... ولی پریود نشده هنوز.
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
اره مدرسه دارن ولی میگه اگه شلوارک خونی شد چی تو مدرسه خیلی خسته خیلی کاش تو خونه باشه😔
اولین خونریزی که زیاد و شدید نیست که.
ممکنه عرثی باشه؟ اخه من قدم 165 باباش 180 همه عمو هاش هم بلندن خواهران هم همه 170
قد شما خوبه که