2777
2789
عنوان

خانما لطفا بهم بگید چطوری به بچم پریودی توضیح بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 78 پست

باید وقتی خودت پریود میشدی براش یه توضیحی میدادی یا میزاشتی لباس زیر و نوار رو گاهی بهت بده وقتایی که میری حمام یا سرویس مثلا کمک کنه تا براش عادی بشه 

و راحت تر کنار بیاد 

چون بچه ها وقتی مامانشون کاری رو انجام بده براشون راحت میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مزاياي پریود شدن بگو،بگو که بدن امادگی پیدا میکنه براي بارداري و...

اابته از کلاس چهارم یا پنجم تو مدارس بهشون توضيحات لازم داده میشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
باید وقتی خودت پریود میشدی براش یه توضیحی میدادی یا میزاشتی لباس زیر و نوار رو گاهی بهت بده وقتایی ک ...

من بیشتر برای این استرس دارم که داره بزرگ میشه خیلی از اینکه به راه بد کشیده بشه میترسم خیلی

از مزاياي پریود شدن بگو،بگو که بدن امادگی پیدا میکنه براي بارداري و... اابته از کلاس چهارم یا پنجم ...

اره توضیحات لازم رو میگن ولی میگه مامان اگه من تو مدرسه شدم چی دوستان میخرم میکنن خجالت میکشه  بگه به کسی حتا به باباش بهش میگم نگو بهش میگه میفهمه😐

پنج سال مگه میفهمه؟

معلومه ک نمیفهمه وقتی من پریود میشدم دخترم خیلی کنجکاو میشدمنم یه مختصر بهش گفتم واسه پیش زمینه ایشالله چند سال دیگه کامل بهش میگم که هیچ سوالی تو ذهنش نباشه

خوشبختی یعنی خانوادمون ۴ نفره شده😍😍😍
تو که درموردی پریودی توضیح میدی خواهشا در مورد بکارتم توضیح بده

معضل همیشگی منه

نمیدونم چجوری ب دخترم بگم

البته خیلی کوچولویه

ولی یه خانم دکتری که دکتر زنان هست و از آشناهامون

میگفت یه دختر فوق العاده زیبا اومد پیشم 

ک معاینه ش کنم

گفت دیرم دختر نیست 

دختره زد زیر گریه گفت دوستام بهم یاد دادن با شونه با خودم ور برم.

بعد هم هر خواستگاری میاد رد میکنم مادرم نمیدونه علتشو.

از اون ب بعد خیلی حساس شدم رو دخترم و این جامعه که همه مدل تربیت توش پیدا میشه....

من بیشتر برای این استرس دارم که داره بزرگ میشه خیلی از اینکه به راه بد کشیده بشه میترسم خیلی

خب گلم همه این موقعیت هارو بباید براش پیش بیاری که ببینه درک کنه سوال کنه تا براش حل بشه

خودت زیاد محدود کردی که الان برات سخته و استرس خودت اونو بدتر میکنه

منم ۱۱ سالگی پریود شدم با اینکه تو مدرسه بهمون گفته بودن همون روزم مامانم بهم گفت ولی گریه ام گرفت تا چند سال هر کی ازم میپرسید میگفتم نه نشدم انگار جرم کردم قایمش میکردم ولی الان بچه ها هوشیارترن مخصوصا با اینترنت دیگه از همه چی خبر دارن .از نظر لاغری منم خیلی لاغر و ضعیف بودم خیلی اذیت نمیشدم کمپوت میخوردم معمولا