2777
2789
عنوان

خانما لطفا بهم بگید چطوری به بچم پریودی توضیح بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا یکی از دوستام همین بلا سرش اومده و تا الان مجرده مونده بدتر از اون به خلاف کشیده شد چون دیگه ا ...

آخی عزیز دلم

کاش بکارتی نبود

البته یه سری ظرفیتش رو نداشتن

ولی اینم عدالت نیس ک مردا هر کاری بکنن و یه دختر باکره بگیرن

بدبخت دهه شصتی ها . 

به ما هیچ در مدرسه هم نگفتن . 

منم خیلی میترسیدم . 

چقدر مامانامون اگاهی هاشون کم بود . الانم کمه . 

دو ماه پیش رفتم بی بی چک خریدم نشون مامانم دادم . دو خطه بود . 

مامانم گفت این که خط دومش کمرنگه . باردار نیستی .

نگو تا حالا هیچ بی بی چک نه دیده نه استفاده کرده . 

دلم میخواست مامانم خیلی اگاهی داشت نسبت به اینطور مسایل :( 

انگار نامحرمه به همه چی 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
نه پریود نیست علاعم هم نداره ولی تا دوسال دیگه میشه اون موقع چه خاکی بر سرم کنم😔😭

الان نگراندو سال دیگه ایی؟؟؟

من فکر کردم شده .... ببرش دکتر تغذیه و ورزش هم والبیال و بسکتبال صد در صد خوب میشه
من خیلی بهش میریم انواع میوه ها بادم ها اجیل ولی متاسفانه دشمن گوشت و مرغه😭😭

تا قبل اینکه پریود شه میتونی بفرستیشوم باشگاه والیبال یا بسکتبال عمه ی من این کارو کرد 

وای راست میگی...چقدر امیدوار شدم والله ...آنقدر دوست دارم بشه 165 یعنی هشت سانت دیگه

خیالت راحت.همه تا قبل پریود یهو قد میکشن بعدش سالی یک سانت.اگر قرار بود قد نکشیم که الان همه ی خانمای عالم تو قد دوران راهنماییشون میموندند😁

فقط حتما حتما شیر و کلسیم زیاد بخوره و اگر زیاد بیرون نمیره، با مشورت دکتر ویتامین D هم بخوره.

ویتامین دی رو جای آب با شیر بخوره.

خیالت راحت.همه تا قبل پریود یهو قد میکشن بعدش سالی یک سانت.اگر قرار بود قد نکشیم که الان همه ی خانما ...

ممنون برام وقت گذاشتی و تایپ کردی ...بی زحمت حدس بزن من تو مصاحبه این هفته قبول میشم یا نه ؟ بزرگترین ارزومه