2777
2789
عنوان

خانما لطفا بهم بگید چطوری به بچم پریودی توضیح بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 78 پست
اره توضیحات لازم رو میگن ولی میگه مامان اگه من تو مدرسه شدم چی دوستان میخرم میکنن خجالت میکشه   ...

عزیزم بهش یاد بده که بخاطر پریود شدن خجالت نکشه. و تومدارس فکر کنم نواربهداشتی برای این مواقع دارن،اگه تو مدرسه شد بره از مدیر بگیره

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم الان قدش 135  خیلی کوتاه 😭وزنش  ۳۰

کاش زودتر میبردیش دکتر من بعد از پریودی در حد سه چهار سانت اضافه شدم دخترت حتما رشد میکنه ولی خب زیاد بلند نمیشه بهتره تحت نظر دکتر باشه واسه قدش

معضل همیشگی منه نمیدونم چجوری ب دخترم بگم البته خیلی کوچولویه ولی یه خانم دکتری که دکتر زنان هست ...

دقیقا یکی از دوستام همین بلا سرش اومده و تا الان مجرده مونده بدتر از اون به خلاف کشیده شد چون دیگه امیدی نداشت 😔

عزیزم بهش یاد بده که بخاطر پریود شدن خجالت نکشه. و تومدارس فکر کنم نواربهداشتی برای این مواقع دارن،ا ...

اره مدرسه دارن ولی میگه اگه شلوارک خونی شد چی تو مدرسه خیلی خسته خیلی کاش تو خونه باشه😔

من دخترم الان قدش 135  خیلی کوتاه 😭وزنش  ۳۰

دختر من کلاس چهارم هست،قد و وزنش از بچه شما بیشتره.بهش میگم وزن کم کنه.

سینه هاش جوانه زده و... ولی پریود نشده هنوز.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
اره مدرسه دارن ولی میگه اگه شلوارک خونی شد چی تو مدرسه خیلی خسته خیلی کاش تو خونه باشه😔

اولین خونریزی که زیاد و شدید نیست که.

کاش زودتر میبردیش دکتر من بعد از پریودی در حد سه چهار سانت اضافه شدم دخترت حتما رشد میکنه ولی خب زیا ...

ممکنه عرثی باشه؟ اخه من قدم 165  باباش 180  همه عمو هاش هم بلندن خواهران هم همه 170 

دختر من کلاس چهارم هست،قد و وزنش از بچه شما بیشتره.بهش میگم وزن کم کنه. سینه هاش جوانه زده و... ولی ...

خیلی سنش کمه که دختر من فک کنم حداقل دو سال دیگه وقت داشته باشه امید وارمقدش بلند شه

ممکنه عرثی باشه؟ اخه من قدم 165  باباش 180  همه عمو هاش هم بلندن خواهران هم همه 170

قد شما خوبه که

خب حتما رشد میکنه ولی شاید به بلندی شما نشه بلوغ رشد رو کم‌میکنه بفرستش بستکبال و شیر زیاد بده بخوره تاثیر داره تو قدش.