2777
2789

من بعد از هفت روز تاخیر با دو بیبی منفی امروز رفتم از بتا هشت شب جوابش میاد بیاین از حالتون بگین خوشحالین یا استرس دارین و چن وقته اقدامین

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

من ده ماهه اقدامم ۳۰ موعدمه 

حس میکنم این ماهم مامان نمیشم😢

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام برم آز اما اصلا دلش و ندارم دوباره بخوره تو ذوقم سپردم به فاطمه زهرا

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

من از مهر اقدامم الانم حالت تهوع خفیف دارم اگه حامله باشم طبق ماشین حساب بارداری پنج هفته امه هععع ینی میشه بگم مثبته شوهرم نمیدونه از دادم کاش بشه تا حساابی غافلگیرش کنم آخه دید بیبی چکم منفی

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
من ده ماهه اقدامم ۳۰ موعدمه  حس میکنم این ماهم مامان نمیشم😢

منم ماه ششم اقداممع. امروز ۱۶ سیکلمه. ولی دلم خیلی گرفته. تو اقدام هستم. ولی دیگه منتظر پری هستم تا بارداری. شما دکتر رفتی؟

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  

منم امروز جوابش میاد. تنبلی داشتم و لتروزول مصرف کردم. از فروردین اقدامم نشد. دوفاستون خوردم نشد. ماه سومه که گلای وانس و لتروزول خوردم بدون آمپول.خلاصه که 28 سیکل یعنی دیروز بی بی مثبت شد. 2 تا. قطره ای نسبتا پررنگ ولی به قرمزی c نمیرسید امروزم البته ادارم غلیظ نبود مثبت شد ولی کمرنگ تر

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  
منم ماه ششم اقداممع. امروز ۱۶ سیکلمه. ولی دلم خیلی گرفته. تو اقدام هستم. ولی دیگه منتظر پری هستم تا ...

تا عزیزم 

یه دکتر کفت هیچ مشکلیم نداره

یکیم گفت عفونت لوله ی رحم

حالا نمیدونم کدوم درست میگه

من زیاد جلوگیری کردم میدونم به خاطر همونه باردار نشدم.

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

منفی حتی یک هم نبود هشت دهم وا رفتم دعا کنید برام خیلی تو ذوقم خورد

تا عزیزم  یه دکتر کفت هیچ مشکلیم نداره یکیم گفت عفونت لوله ی رحم حالا نمیدونم کدوم درست میگه ...

منم جلوگیری کردم ولی  قرصو اینا نخوردم. چکاپمم همش اکی بود

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
منم جلوگیری کردم ولی  قرصو اینا نخوردم. چکاپمم همش اکی بود

انشاءالله همین ماه مامان میشی عزیزم

غصه نخور خدا بزرگه