2777
2789
عنوان

میمیرم واس اهنگ

169 بازدید | 25 پست

کی عینه من همش اهنگ میگوشه 

اهنگای خوبی بگید برم دانلود کنم 

از دهه ۶۰ ب اینور هر اهنگی ک دوس داریدنه قدیمی تر

اگ اسم خواننده رو نمیدونید یه تیکه از اهنگو بگید 

فقط یه چی بگید اهنگام تکراری شدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اهنگگگگگگگگگ عشقهههههههههههههه   حدود 700 یا 800 تا اهنگ دارم الانم هندزفری توی گوشمه &nbs ...

منم دقیقا 😎😎😎چی گوش میدی😂😂❤

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

نه اون نمیتونه عشق دومی بشه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

گله میکنم من از تو از تو ک اینهمه بیرحمی هزاربار مردم از عشقت تو ک هیچوقت نمیفهمی

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

مهره ماره روزگارمی عشق موندگارمی نفسسسس

تنهاییمو دوس دارم وقتی با یادتو میگذره ب سختی

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
به منم بگید ارون افشار محسن ابراهیم زاده یا هرکییی

محسن ابراهیم زاده مرور خاطرات .شبای تنهایی .

ارون افشار دلشوره و جانم باش 

علی یاسینی هرجای شهرو میگردم 

مجید خراطها شرمنده 

و اهنگای کاکو بند

اخریش چییی احمد سعیدیه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣