2777
2789
عنوان

تازه متوجه شدم باردار هستم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 25 پست
هر دو تاش دوبار بی بی زدم بعد از یه ربع مثبت میشد دیگه رفتم آزمایش دادم از بس که کمرم درد داشت

بسلامتی عزیزم مبارکت باشه فولیک میخوردی؟بتا چند بود؟  دکتر خوب اگر تهرانی خانم نفیسه کاشانی خیلی خوبه .از الانم که ماه اول هستی احتمالا شیر زیاد بخور شیرینی زیاد نخور قندت نره بره بالا .چهار مغز بخور.پیش یه دکتر معمولی م میتونی بری ازمایش قند تیروئید d3 هپاتیت و .... اینارو برا بنویسه بعد با جوابش بری پیش دکتر زنان

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم ❤.پله زیاد بالا و پایین نرو . سنگینی بلند نکن .  جیگر ،هویج ، آویشن، زعفران، و چیزای سقط آور نخور . تا ۳ ماه مراقب باش . یدفولیک بخور . خواهر شوهرم تحت نظر بیمارستان میلاد بود راضی بود .البته من دقیق نمیدونم چه جوریه دکتراش. اما زیر نظر یه دکتر برو .البته الان کاری نمیکنه فعلا یدفولیک میده بهت. آخر ۸ هفته هم برو سونو قلب 

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏

مبارکه عزیزم ، باید دکتر خوب پیدا کنی از همین سایت کمک بگیر و تاپیکهایی که در مورد دکترهای زنان شهرتون هست  رو بخون ، برات آزمایش های لازم رو مینویسه و باید از سه ماه قبل فولیک اسید میخوردی تا پایان سه ماهگی ادامه بدی ،امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی🌹🌹🌹

بسلامتی عزیزم مبارکت باشه فولیک میخوردی؟بتا چند بود؟  دکتر خوب اگر تهرانی خانم نفیسه کاشانی خیل ...

فولیک و ویتامین د3 میخوردم. این آزمایش ها لازمه حتما باید انجام بدم؟ 

فولیک و ویتامین د3 میخوردم. این آزمایش ها لازمه حتما باید انجام بدم؟ 

اره خیلی مهمه عزیزم . خودم چقدر پول دارو دادم بعد فهمیدم کلسیم و ویتامین د بالا بود نباید بخورم .

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
مرسی عزیزم که انقدر خوب توضیح دادی

فدات گلم چون یه بار سابقه سقط داشتم الانم دوباره حاملم اینا رو رعایت میکنم.سعی کردم یه چیزایی رو بگم که خوب رعایت کنی .البته تجربه شخصیمو گفتم .انشالله به سلامتی بگذرونی گلم 🤲🙏🌹

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏