2777
2789
عنوان

دندانپزشک خوب در اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 70437 بازدید | 81 پست

بهتون پیشنهاد میکنم. مطب دکتر کاوه امیدی تو شیخ مفید اگر برای شما درمانی و انجام میدن وقت میزارندخیلی و با نهایت دقت انجام میدن. برای من ده سال پیش عصب کشی کردند و عالی ومن ده ساله مریض ایشون هستم هم مواد خارجی استفاده میکنند و همخیالتون از دندونتون راحته که عمری درست میشه  بسیار با وجدانی هستند و مطب هم تمیز و استریل هست 

منشی خیلی پیگیروخوبی دارند و اصلا هم من تو این چندسال معطلی نداشتم و دقیقا سرتایم میرم داخل. تابه حال جایی ندیدم اینقدر مرتب باشند و رفتار دکترهم خیلی عالیه 

خواهرم پیش یک دکتر رفت و پشیمونه چون درمان اشتباه باعث شد دندونشون از دست بده  تشخیص دکتر امیدی حرف نداره .ودراین مورد خواهرم حرف منو گوش نکرد متاسفانه و دندونشون از دست داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من دکتر کاوه امیدی عالیه واقعا من رفتم معاینه رایگان بود گرافی هم داشتند خیلی دکتر وقت میزارن ...

نسبتتون با دکتر امیدی چیه که انقدر توی همه تاپیک ها تبلیغش رو کردی چرا الکی تبلیغ کردی من که رفتم پیشش اصلا راضی نبود کارش خوب نبود پول میگیری ازش که تبلیغ میکنی براش

بقیه دکتراشونو خبر ندارید چجوری ان؟ مخصوصا خانم هاشون؟گلناز صیرفیان رو مطمئنید که کارشون خوبه؟ ۱۰۰ د ...

سلام 

شما پیش چه دکتری رفتین برا دندون؟ 

یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش                    میسپارم به تو از دست حسود چمنش
سلام شما پیش چه دکتری رفتین برا دندون؟

سلام 

من دیر به دیرمیام ببخشید

هیچی رفتم پیش همین صیرفیان عکس تکی گرفت و گفت خییییلی اوضاع دندونت خرابه احتمال نگه داشتنش پایینه.دندون شماره ۴

گفت بازش میکنم اگر شد عصب کشی میکنم وگرنه میکشم.

من اونجا یه اشکی توچشمام جمع شد

باورم نمیشد آخه دندون ۴.

بعد با خاله م رفته بودیم ایشون گفتند بیا برو پیش فلانی خیلی گرون میشه ولی نگهش میداره به این راحتی نمیکشه.

رفتم پیش اون که خاله م معرفی کرده بود.

آقا بود ولی گفتم یه دکتر دیگه اینجوری گفته بهم گفت نه ما این دندون رو به این راحتیا نمیکشیم توخط لبخند هستش

برام عصب کشی کرد پارسال

اگر خواستید درخواست بدید تو شخصی آدرسشو براتون میفرستم.

بقیه دندونامم رفتم پیش همین آقا اخلاقش هم خیلی خوب بود

فقط گرون تر میگیره چون مطب خصوصی هست

نسبتتون با دکتر امیدی چیه که انقدر توی همه تاپیک ها تبلیغش رو کردی چرا الکی تبلیغ کردی من که رفتم پی ...

متاسفانه ایشون اسم دو نفر دکتر دیگه رو بردن و ازشون بدگویی کردن،یعنی اینقدر دندانپزشکای مختلف رفتن؟؟؟!!!!! از لحاظ اخلاقی کار درستی نیست.

هزینه های دندانپزشکی هم تعرفه داره من یه دکتر رو دیدم که قسمت انتظار ،هزینه های مصوب شده برای مطب ها رو پرینت گرفته بود زده بود. کارشم خیلی خوب بود، اونجا متوجه شدم دکتر قبلی م که فکر می کردم گرونه، گرون نبوده. خیلی خوب بود اگه همشون میزدن دیگه سوءبرداشت نمیشد.

سلام. لطفا به هیچ وجه مطب دکتر المیرا پورسعید نروید هم قیمتها بالا و هم مورد ساده پرکردن را هم با مهارت انجام نمی دهند من دندانم دچار مشکل اورهنگ شد و باید روکش برداشته شود و مجدد اصلاح و دوباره روکش شود. لطفا به این مطب نزدیک هم نشوید.

پیش ساناز میرسطاری کلینیک مهسان نرید لطفا. فوق العاده بهتون بی احترامی می کنه . منشی افتضاحی داره(خانم چایچی) . سرتون داد می کشه . چن تا خطای پزشکی هم روی من انجام داد. تو فکرم که شکایت کنم ازش.

سلام من دیر به دیرمیام ببخشیدهیچی رفتم پیش همین صیرفیان عکس تکی گرفت و گفت خییییلی اوضاع دندونت خراب ...

سلام وقتتون بخیر امکانش هست اسم و ادرس این دکتر رو به من هم معرفی کنید