2777
2789
عنوان

دندانپزشک خوب در اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 70505 بازدید | 81 پست

سلام دکتر خوب و عالی میخای فقط دکتر امیدی شک‌نکن هم منصفه هم معاینه. رایگانه هم استرلیزه وسایل عالیه و پک‌مخصوص براهر نفرهستو هم اینکه منصف هستند کارشون تو اینستاگرم برین سرچ‌کنین هست برن دکتر کاوه امیدی  خیلی کار روکشش عالیه. متهم عصب کشی و‌روکش داشتم رفتم قشنگ وخوب انجام دادند ۰۹۰۱۲۴۹۲۱۳۰ شماره منشیشونه همیشه پاسخگو هستند  خودمم تازه کارم تمام شد پیششون خیلی راضی ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط دکتر امیدی عالی من رفتم پیشش خیلی حساس بودم تحقیق خیلی تو‌نت کردم خدایششش عالی بود کارش با اینکه مسافربودم عالی و زود کارم و انجام داد اینم شماره منشیش۰۹۰۱۲۴۹۲۱۳۰ شک‌نکنین عالیع

به نظر من دکتر کاوه امیدی عالیه واقعا من رفتم معاینه رایگان بود گرافی هم داشتند خیلی دکتر وقت میزارن برا معاینه و درمان من ایمپلنت انجام دادم خیلی عالی و سریع برام گذاشتن  روکش هم داشتم اونم رنگ خود دندونام گذاشتن  تو اینترنت بزن اسم شمیاد آدرس و تلفنشم هست

کلینیک دندانپزشکی زهرای مرضیه، خانم دکتر گناز صیرفیان بسیار عالی هستم. من پیششون عصب کشی ،پرکردن ، ز ...

سلام دکترصیرفیان روکش دندان راچقدرمیگیرن؟ هنوزهم کلینیک زهرای مرصیه هستن؟ 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
سلام گلم بالاخره پیش کی رفتید ؟؟؟به منم بگید اگر راضی بودید

دکتر امیدی عالی بود من رفتم معاینه هم رایگانه خیلی منصف بود و مهمتر کارش عالی بودبرو‌تو‌پبجش کارهاشون بببین منکه خوشم‌تومد خیلی drkavehomidi

من از همه نظر خانم دکتر شهیدی رو میپسندم ، هم قیمتشون مناسبه و هم مهربون هستند و با حوصله و هم تو مط ...

نه بابا کجا موادش خوبه من رفتم پیشش ترمیم ریخت رفتم پیش دکتر امیدی برام ترمیم کردعالی بود تازه هم موادش خوب بود هم قیمتش عالی مناسب بود معاینه هم رایگان بود 

دکتر نگار موسوی بهترین دندانپزشک زیبایی و ترمیمی با کامپوزیت در اصفهان می باشند که بصورت را در مطب شخصی خود انجام می دهند. از دیگر خصوصیات خانم دکتر موسوی دندانپزشک این است که به خاطر رفاه حال بیماران، پرداخت تعرفه های مناسب و هزینه های دندان پزشکی را بصورت نقد و اقساط دریافت می کنند.

دکتر کاوه امیدی حرف اولیه فوق العاده عالی بود من خیلی تحقیق کردم چون سر دندونام خیلی حساسم و ایشون وتونت سرچ کردم رفتم معاینه رایگان بود مواد عالی آمریکایی برا ترمیمم استفاده کردند و ایمپلنتم هم مارک خوب باقیمت خوب گذاشتند بهتون پیشنهاد میکنم فقط کافیه مثل من یکبارمعاینه برید کل فامیلتونم و معرفی میکنین 

به منظور دریافت خدمات تخصصی اندو دندان در صورت بروز درد و نیاز به انجام این روش، توصیه می شود که از استفاده نمایید. این اقدام نه تنها به بهبود وضعیت دندان شما کمک می‌کند بلکه از احتمالات بروز عوارض جانبی ناشی از این فرآیند نیز کاسته و به حفظ سلامت دندانهای شما کمک خواهد کرد. زیر نظر پزشکان درمان ریشه، بستگی به وضعیت و مشکل موجود در دندان شما دارد که می توانید با مراجعه و مشاوره با دندانپزشک خوب اصفهان، اطلاعات دقیق تری در این زمینه کسب نمایید.