سلام دکتر خوب و عالی میخای فقط دکتر امیدی شکنکن هم منصفه هم معاینه. رایگانه هم استرلیزه وسایل عالیه و پکمخصوص براهر نفرهستو هم اینکه منصف هستند کارشون تو اینستاگرم برین سرچکنین هست برن دکتر کاوه امیدی خیلی کار روکشش عالیه. متهم عصب کشی وروکش داشتم رفتم قشنگ وخوب انجام دادند ۰۹۰۱۲۴۹۲۱۳۰ شماره منشیشونه همیشه پاسخگو هستند خودمم تازه کارم تمام شد پیششون خیلی راضی ام
فقط دکتر امیدی عالی من رفتم پیشش خیلی حساس بودم تحقیق خیلی تونت کردم خدایششش عالی بود کارش با اینکه مسافربودم عالی و زود کارم و انجام داد اینم شماره منشیش۰۹۰۱۲۴۹۲۱۳۰ شکنکنین عالیع
به نظر من دکتر کاوه امیدی عالیه واقعا من رفتم معاینه رایگان بود گرافی هم داشتند خیلی دکتر وقت میزارن برا معاینه و درمان من ایمپلنت انجام دادم خیلی عالی و سریع برام گذاشتن روکش هم داشتم اونم رنگ خود دندونام گذاشتن تو اینترنت بزن اسم شمیاد آدرس و تلفنشم هست
من از همه نظر خانم دکتر شهیدی رو میپسندم ، هم قیمتشون مناسبه و هم مهربون هستند و با حوصله و هم تو مط ...
نه بابا کجا موادش خوبه من رفتم پیشش ترمیم ریخت رفتم پیش دکتر امیدی برام ترمیم کردعالی بود تازه هم موادش خوب بود هم قیمتش عالی مناسب بود معاینه هم رایگان بود
دکتر کاوه امیدی حرف اولیه فوق العاده عالی بود من خیلی تحقیق کردم چون سر دندونام خیلی حساسم و ایشون وتونت سرچ کردم رفتم معاینه رایگان بود مواد عالی آمریکایی برا ترمیمم استفاده کردند و ایمپلنتم هم مارک خوب باقیمت خوب گذاشتند بهتون پیشنهاد میکنم فقط کافیه مثل من یکبارمعاینه برید کل فامیلتونم و معرفی میکنین
به منظور دریافت خدمات تخصصی اندو دندان در صورت بروز درد و نیاز به انجام این روش، توصیه می شود که از استفاده نمایید. این اقدام نه تنها به بهبود وضعیت دندان شما کمک میکند بلکه از احتمالات بروز عوارض جانبی ناشی از این فرآیند نیز کاسته و به حفظ سلامت دندانهای شما کمک خواهد کرد. زیر نظر پزشکان درمان ریشه، بستگی به وضعیت و مشکل موجود در دندان شما دارد که می توانید با مراجعه و مشاوره با دندانپزشک خوب اصفهان، اطلاعات دقیق تری در این زمینه کسب نمایید.
دکتر کاوه امیدی خیلی عالیه تو اینترنت من سرچکردم و رفتم اسفندماه خیلی خوب بود کارشون مطب هم تمیز بود خیلی تو شیخ مفید غربی هستند همه کاری راهم خودشون انجام میدن