2777
2789
عنوان

دندانپزشک خوب در اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 70417 بازدید | 81 پست

تا میای یکم مشودت کنی و از تجربه های بقیه استفاده کنی یه مشت بازاریاب دوزاری میریزن تو تایپیک و تبلیغ میکنن .. حرومه اون پولی که شماها میگیرین امیدوارم هرچی میگیرین خرج درد بی درمون کنین .. احه دکتر هم تبلیغ داره ؟ وقتی با جون و سلامتی مردم طرفه.. چقدر بی وحدانین.. محتاج بمونین همیشه.. لعنت به هر کسی که تبلیع دکتر میکنه برای بازاریابی و پول تبلیغش .. لعنت هزار بار لعنت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتتون بخیر امکانش هست اسم و ادرس این دکتر رو به من هم معرفی کنید

سلام بله

انتهای خیابان شیخ مفید ابتدای خیابان ارباب بعد از مبل مرکزی
ساختمال رز قرمز طبقه اول

۰۳۱ ۳۶۶۱۲۳۳۱
۰۹۱۳ ۶۴ ۶۴ ۸۱۱

دکتر سید حامد حجازی

من و خانواده ام  پیش آقای دکتر سید سعید آل محمد میریم و واقعا راضی هستیم خیلی وقت میگذارن با دقت معاینه میکنن و تشخیص و درمان به بهترین نحو انجام میدن ، خوش اخلاق و دقیق و همچنین بسیاررررر با تجربه و کاربلد هستن.به جرات میتونم بگم یکی از بهترین دندانپزشک های اصفهان هستن.

آدرس: خیایان شیخ صدوق شمالی و نبش خيابان شیخ مفید ساختمان کسری طبقه اول واحد اول  تلفن: ۳۶۶۳۳۱۶۴