تا میای یکم مشودت کنی و از تجربه های بقیه استفاده کنی یه مشت بازاریاب دوزاری میریزن تو تایپیک و تبلیغ میکنن .. حرومه اون پولی که شماها میگیرین امیدوارم هرچی میگیرین خرج درد بی درمون کنین .. احه دکتر هم تبلیغ داره ؟ وقتی با جون و سلامتی مردم طرفه.. چقدر بی وحدانین.. محتاج بمونین همیشه.. لعنت به هر کسی که تبلیع دکتر میکنه برای بازاریابی و پول تبلیغش .. لعنت هزار بار لعنت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من و خانواده ام پیش آقای دکتر سید سعید آل محمد میریم و واقعا راضی هستیم خیلی وقت میگذارن با دقت معاینه میکنن و تشخیص و درمان به بهترین نحو انجام میدن ، خوش اخلاق و دقیق و همچنین بسیاررررر با تجربه و کاربلد هستن.به جرات میتونم بگم یکی از بهترین دندانپزشک های اصفهان هستن.
آدرس: خیایان شیخ صدوق شمالی و نبش خيابان شیخ مفید ساختمان کسری طبقه اول واحد اول تلفن: ۳۶۶۳۳۱۶۴