2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی بعهده ی کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3772 بازدید | 111 پست
خرج خانواده خودشو داره میده بعد حاضر نیست چهار دست لباس واسه بچه اش بخره

بابام انقد عاشق بچس ب من میگه تو بچه بیار من نیسانم و میفروشمت برات بهترینارو میخرم

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
من بیشتر از خانواده ی شوهرا حرصم میگیره میشینن از دور باید باید میکنن اونوقت خودشون یه قرون هم کادو ...

خخخخخخخ مرده شور این رسم و ببرن ک پدر ادم و در میاره

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کرده با این قیمت‌های نجومی همون بهتر که آدم کم‌کم وقتی پول دستش میاد بخره تا اینکه یهو بخواد بخ ...

بخدا هم دخترو نه لباس میخره هم پسرونه .چن روز پیش شمال بودن ی جلیقه نجات بچه گونه خریدن برام 

ن میگه بایدیه

کی میگه؟

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
کی میگه؟

شوهرم

بابام انقد عاشق بچس ب من میگه تو بچه بیار من نیسانم و میفروشمت برات بهترینارو میخرم

بله پدر و مادر آدم که همیشه لطف و محبت دارن و هیچ وقت دریغ نمیکنن

ولی دیگه آدم نباید ازشون توقع کنه

تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است
بله پدر و مادر آدم که همیشه لطف و محبت دارن و هیچ وقت دریغ نمیکنن ولی دیگه آدم نباید ازشون توقع کنه

اره همینجوریه ولی شوهرم غلط کرده ب اون چ تیکع تیکش میکنم

منم پدر و مادرم تو سیسمونی کم نذاشتن

ولی همیشه گفتم لطف کردن و وظیفه ای نداشتن

به شوهرم هم از اول گفتم اگه مامانم دلش خواست و سیسمونی داد که دستش درد نکنه وگرنه باید همه شو خودمون بخریم

شوهرم هم گفت هیچ انتظاری نداره از خانواده ام

الان هم فقط تشکر میکنه ازشون و میگه این همه هزینه لازم نبود

تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است
شوهرم

بگو عروسی خوب دادن مهریه دادن کادوی خوب و اینجور چیزام بایدیه پس چرا شما مردا نمیدین؟

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

ای تو روح کسی ک این رسم مسخره رو اختراع کرد..بچه یکی دیگه پدر دختر باید سیسمونی بده!!!! اووووف😤😤😤😤

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
بگو عروسی خوب دادن مهریه دادن کادوی خوب و اینجور چیزام بایدیه پس چرا شما مردا نمیدین؟

اخه خودش همه این کارو برام کرده زبونم کوتاهه دربرابر کاراش

حالا مال من خودش راضی بود بخره همرو ولی خانوادش رو باید میدیدی  

ای تو روح کسی ک این رسم مسخره رو اختراع کرد..بچه یکی دیگه پدر دختر باید سیسمونی بده!!!! اووووف😤😤😤 ...

بخداااا

حالا مال من خودش راضی بود بخره همرو ولی خانوادش رو باید میدیدی    

خخخخخخخخ ب خواندوش چه اخه